Gaming PC

For at få den fuldendte gamingoplevelse kræver det det rette gamerudstyr. Hos OGaming har vi samlet alt, du skal bruge til en seriøs omgang gaming – lige fra gamer mus til gaming PC’er. Uanset om du er professionel gamer eller blot gamer i weekenderne for underholdningens skyld, så finder du den helt rette gaming PC på denne side.

Entry Series

3.895 – 17.495 DKK

Entry Series giver dig absolut mest ”bang for the buck” når du kigger ny gaming pc, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

eSport Series

7.195 – 11.995 DKK​

Esport Series til dig der ikke vil gå på kompromis med ydeevne og udseende i din nye gaming pc. Her finder du fede gamer pc’er bygget i samarbejde med NZXT, med esport som øjemål.

Be Quiet! Series

7.495 – 14.495 DKK​

Be Quiet! Series er til dig, som vil have en støjsvag gaming pc, uden at gå på kompromis med hverken ydeevne eller udseende.

Byg selv

Her finder du vores byg selv konfigurator, hvor du fra bunden kan skræddersy din egen gaming pc, og vælge alle dele hver for sig. Den er bygget således, at du ikke kan vælge forkert, du vælger blot punkt efter punkt.

Her finder du vores forskellige kategorier af gaming PC’er, herunder Entry SerieseSport Series, Ready-to-ship-modeller og byg-selv-modeller. Vi tilbyder som standard 3 års garanti på de gaming PC’er, der er samlet af os. Det er din sikkerhed, når du køber en ny gamer computer hos os, så du er sikker på at have en fungerende PC’er. Da behov og budget er forskellig fra gamer til gamer og fra spil til spil, kan du i vores udvalg derfor finde flere forskellige gaming PC’er.

Tag et kig på vores udvalg, og find netop den gamer computer, der matcher dit gamingniveau.

Få den ultimative gamingoplevelse med en gaming PC

Hos OGaming er vi selv gamere, og vi ved, hvor vigtigt det er, at udstyret bare spiller, når modstandere skal bekæmpes og verdener udforskes. Vi ved også, hvor irriterende det er at spille med en grynet grafik, eller når spillet lagger og koster dig vigtige sekunder. Det rette udstyr er helt essentielt, når der skal games. Det gælder også gaming PC’en.Derfor udvælger vi nøje de komponenter, vi benytter i vores prækonfigurerede gaming PC’er. Vi ved, hvordan den perfekte gaming PC skal sammensættes for at give dig den ultimative gameroplevelse, hvad end du spiller Counter Strike, DOTA eller begiver dig ud på actionfyldte eventyr i WoW. Vi sørger for den helt rette gamer computer. Alt, du skal, er blot at læne dig tilbage og gøre klar til at spille løs!Du finder selvfølgelig også alt udstyr til din nye gamer computer her på shoppen. Øg for eksempel komforten med en rigtig gaming stol og gamer bord.

Byg-selv eller prækonfigureret gaming PC?

Om du skal vælge en af vores prækonfigurerede gamer computer eller vælge at bygge din gaming PC selv, kommer an på, hvad du behøver og dine ønsker til hardware.Hvis du leder efter en komplet og køreklar gamer computer, kan du tage et kig på vores prækonfigurerede kategorier. Disse er tilpasset forskellige gaming behov, hvorfor der også er forskel på, hvad modellerne indeholder. Hardwaren i vores modeller er nøje udvalgt, så de passer sammen og leverer den bedst mulige ydelse og gamingoplevelse.I dag vælger flere og flere gamere at bygge deres egen gaming PC fra bunden, fordi de herigennem selv kan vælge, hvad den skal kunne, og hvilken hardware den skal indeholde. Hos OGaming har du mulighed for at tilpasse din nye gaming PC til dine behov. Du behøver ikke at være nervøs for at vælge de forkerte dele. Uanset grundmodel kan du være sikker på, at delene passer sammen, og du kan nemt tilpasse alt lige fra størrelse på harddisk til antal RAM og type af grafikkort.Er du i tvivl om, hvilken gaming PC du skal vælge? Hos OGaming står vi klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den helt rette gamer computer. Kontakt os på +45 51 20 01 70 eller på info@ogaming.dk.