Beskrivelse

Tastaturer

Er du på udkig efter et gaming tastatur?

Sidder du og er på udkig efter et nyt tastatur, så er du landet det rigtige sted! Vi stræber efter at kunne tilbyde en bred vifte af gaming tastaturer til alle. Vi har tastaturer i mange forskellige størrelser og prisklasser, så om du er nybegynder eller garvet gamer, kan du finde det helt rigtige gaming tastatur hos os.

Hos OGaming finder du et hav af gaming tastaturer!

Sammen med din mus, er tastaturet den del af dit setup, som du interagerer allermest med, hvilket gør at der er høje krav til både ydeevne og kvalitet. Derfor har vi et samarbejde med nogen af markedets bedste producenter for at tilbyde et godt udvalg af gaming tastaturer.

Hvad er forskellen på et gaming tastatur og traditionelt tastatur?

Et mekanisk tastatur er grundlæggende bygget på en anderledes måde kontra et traditionelt tastatur som du måske kender fra arbejdet eller skolen. I et mekanisk tastatur har hver knap sin egen såkaldte "switch" (tast) som for det meste enten har en lineær eller taktil følelse ved tastetryk. De lineær switches har et mere konsekvent og glat tastetryk, som er forholdsvist støjsvagt, hvorimod du kan føle et lille bump i tastetrykket på de mekaniske tastaturer som anvender taktile switches. Den største forskel mellem traditionelle tastaturer og mekaniske tastaturer er hvor hurtigt & præcist tastaturet kommunikerer med din computer. Når du i en fart sidder og trykker på en masse knapper, registrerer computeren nemlig dit tastetryk hurtigere og mere præcist, og kan være forskellen mellem liv og død i din kamp.

Vi oplever stor efterspørgsel efter denne del, da mange spil i dag kræver en hurtig reaktionstid.

Fordele og ulemper ved mekaniske tastaturer?

Ud fra ovenstående kan det lyde som om at mekaniske tastaturer er overlegne på alle måder, men der er nogle områder hvor det kan være at foretrække traditionelle tastaturer frem for mekaniske tastaturer.

Fordel : præcision & holdbarhed

I nutidens spilleverden er præcision og nøjagtighed utrolig vigtige, da det kan være de små splitsekunder der kan være forskellen mellem liv og død, at vinde eller tabe den. Derfor er mekaniske tastaturer gamernes foretrukne valg, da du sikrer den hurtigste responstid mellem dine tastetryk. Når det kommer til holdbarhed, anses mekaniske tastaturer også for at holde længere end traditionelle tastaturer, da hver "switch" (taste) har en væsentlig længere levetid.

Ulempe : Støjniveau

Når det kommer til støjniveau, vil et mekanisk tastatur være højere kontra et traditionelle membran tastaturer, dette skyldes primært de "switches" (taster) som bruges. Mange brugere vælger dog specifikt mekaniske gaming tastaturer på baggrund af lyden.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk