Beskrivelse

Gaming udstyr

Hvordan finder man det rigtige gaming udstyr?

Når du er på udkig efter nyt gaming udstyr, så er det vigtigt at det passer med ens behov. Derfor har vi hos OGaming et bredt udvalg af udstyr fra de bedste producenter. Alt dette gaming udstyr, passer perfekt sammen med vores Gaming pc'er hvor du ved køb af gaming pc også får rabat på udstyret.

Mus Når du kigger efter en ny mus, er det vigtigt at du finder en som ligger rigtigt i din hånd. Derfor skal du holde øje med hvorvidt musen er ambidextrøs, eller om den udelukkende er til højre hånd. Derefter skal du kigge efter størrelsen på musen, de fleste mus har dog en generel størrelse, men hvis din hånd er mindre eller større end gennemsnittet kan det være relevant for dig. Til slut kan du kigge efter DPI, som er en indikation for hvor hurtigt musen kan bevæge sig, og naturligvis efter udseendet så du finder en mus du vil have.

Tastatur Når du kigger efter et nyt tastatur, så er det vigtigt at størrelsen på keyboardet matcher overens med hvad du har plads til. En anden vigtig faktor i størrelsen, er hvorvidt du har behov for numpad, da de mindre keyboards ikke har numpad. Derudover er der forskellige slags taster, hvortil de røde er mere lineære og brune og blå er mere taktile. Ved en taktil switch, har du en modstand før du egentlig klikker tasten ned og derved får et "klik", mens du ved en lineær tast ikke har denne modstand, og derved hurtigere kan klikke tasten ned. Ulempen ved en lineær tast, er at man ikke mærker en modstand, og derved kan komme til at trykke en tast ned uden at ville trykke på den givne tast.
Til slut er der gaming tastaturer med hurtigere responstid, herunder det anmelderroset Corsair K70 Low profile rapidfire gaming tastatur, som er med såkaldte "speed switches" som reagerer hurtigere end andre taster når man trykker på den.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk