Kampagner

Her finder du vores kampagneudvalg af gaming pc'er. Hvis du ikke finder hvad du søger, kan du tjekke vores almindelige pc serier.

Beskrivelse

Kampagner

Den billigste gaming pc

Hvis vi har en kampagne eller et tilbud kørende, så finder du det her, hvor du kan finde ekstra billige gaming pc'er. Det kan også være i forbindelse med særlige sæsoner som blandt andet konfirmation eller Black friday, hvor vores tilbud vil fremgå af denne side.
Er der mod al forventning ikke en aktiv kampagne her, kan du finde vores store og flotte udvalg af de bedste gaming pc'er her.

Det bedste gaming udstyr

Leder du efter nyt gaming udstyr til din nyindkøbte gaming pc, eller trænger dit udstyr blot til en opdatering? Så kan du finde vores udvalg lige her.

Hos OGaming er vi selv nørder af hjerte

Vi elsker at rode med teknik, og prøve nye ting, hvilket direkte reflekterer vores udvalg og ekspertise. Vi forsøger hele tiden at blive bedre til det vi gør, og det betyder også at du køber en computer eller noget udstyr til gaming, af folk der giver sig 110%. Det er samtidig din sikkerhed, for at du får noget som er det absolut mest optimale til gaming, og hvis uheldet skulle være ude, så har vi vores eget værksted hvor garvede medarbejdere lynhurtigt kan fejlfinde og reparere dit system. Det betyder at du både før købet, får den bedste konfiguration til prisen, og at du efter købet kan vide dig sikker hvis du skal bruge vores flotte 3-årige garanti. Derudover er vores garvede medarbejdere klar til, at assistere dig hvis du skulle have nogle spørgsmål ift. noget software, spil eller helt tredje.

Højt serviceniveau

Hos OGaming bryster vi os af et ekstremt højt serviceniveau, hvilket afspejles af vores virkeligt flotte Trustpilot Hvor vi inviterer alle kunder til at give os en anmeldelse. Hvis du imod al forventning har en dårlig oplevelse, så hører vi hellere end gerne fra dig. Som nævnt tidligere søger vi altid at blive bedre til det vi gør.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk