Beskrivelse

Gaming headset

På udkig efter et nyt headset, men er i tvivl om hvilket?

Så er vi hos OGaming klar til at hjælpe dig, vores dygtige og kompetente medarbejdere sidder klar til at råde og vejlede dig i dit køb, så du kan finde det helt rigtige gamer headset til dig.
Hos OGaming tilbyder vi et godt sortiment af høretelefoner, vi har gaming høretelefoner som egner sig godt, både til nybegynderen og til den allermest entusiastiske gamer.

Godt sortiment af gaming headsets!

Vores sortiment inkluderer både de mere traditionelle og prisvenlige kablede høretelefoner, hvor enkelte modeller har flot RGB lys. Kablede gamer headsets kommer med et eller to stik, som skal sidde i de tilhørende indgange på computeren. Til de trådløse headsets, hvor besværet nogle mennesker kan have med de traditionelle headsets, med kabler er skåret helt væk. Trådløse høretelefoner kommer oftest med en lille USB-dongle, som skal sættes i en USB-port i din computer. Vores trådløse gamer headsets kommer med rigtig flot og farvestrålende RGB lys, som let og gnidningsfrit kan styres ved hjælp af producentens software.

God kvalitet og lave priser

Vores sortiment består af gaming headsets fra Asus og Corsair, som begge er kendt for at levere godt gaming udstyr, til en særdeles god pris. En anden ting som særligt kendetegner disse to brands, er at de udelukkende leverer kvalitets produkter.

Asus er særdeles kendt, og anmelderrost, for at levere udstyr til gaming, hvor de kræser for forbrugeren, og det gør de blandt andet ved at levere produkter af høj kvalitet, mens de samtidig formår at holde priserne konkurrencedygtige. Republic Of Gamers-serien fra Asus også kaldet "ROG", kendetegnes blandt andet ved slidstærke gaming produkter, og flot RGB lys som let styres ved hjælp af deres egen software, som hedder Armoury Crate. Gaming headsets fra Asus er designet så du som kunde, hele tiden er i højsædet, og får det bedste produkt som dækker dine behov, til den bedste pris.

Corsair er bredt anerkendt for at levere gaming høretelefoner og produkter som bare skriger af kvalitet fra top til bund. De fleste af deres produkter leveres med en flot RGB belysning, som uden problemer kan styres ved hjælp af deres roste "iCUE" software, som også bruges til at styre lyset på deres andre produkter. De leverer gaming udstyr både til nybegynderen og entusiasten, og er ofte et af de brands man får anbefalet, når man er på udkig efter nyt gaming udstyr. Hos Corsair tager de virkeligt hånd om kunden, og har flere års erfaring med at producere og levere gaming produkter.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk