Beskrivelse

Skærme

Hvordan finder man den rigtige gaming skærm?

Når du skal finde din nye gaming skærm, så er det vigtigt at alle dine behov bliver dækket. Det første du skal overveje er, hvad du hovedsageligt spiller. Hvis du udelukkende spiller FPS spil, altså "First-Person Shooter" spil, så er det vigtigt med en høj opdateringsfrekvens og en lav responstid. Des højere opdateringsfrekvens des hurtigere kan du i teorien se fjenden, og få en fordel den vej.
Hvis du i højere grad spiller RPG "Role Playing Games" eller andre spil, som ikke er nær så "fast-paced" som for eksempel Counter-Strike, så kan du med fordel finde en skærm med IPS panel, som har noget bedre farvegengivelse. Den vej får du mere realistiske farver i dit spil, men ofte på bekostningen af enten prisen, eller opdateringsfrekvensen.

Jeg spiller kun CS:GO, hvilken skærm er den rette for mig?

Hvis du kun spiller Counter-Strike, så kan du tjekke vores QWERTZY T280 som er en gaming skærm på 24,5" med 280Hz opdateringsfrekvens, hvor den altså opdaterer billedet 280 gange i sekundet. Samtidig får du en lynhurtig responstid på blot 0,4ms MPRT, som er hvor hurtigt farven kan slukke og tænde, og en responstid på blot 1ms GTG. GTG responstid indikerer hvor hurtigt skærmen kan køre hele farvespektrummet igennem, og havne tilbage på den oprindelige farve igen.

Jeg spiller kun Fortnite, hvilken skærm er den rette for mig?

Hvis du kun spiller Fortnite, så vil vores QWERTZY T280 være ideel, her får du en lynhurtig gamer skærm med 280Hz opdateringsfrekvens og 0,4 ms MPRT responstid!

Når du har fundet den rette skærm, kan du finde din nye gaming pc her

Når du har fundet din nye gamer skærm, kan du prøve at tjekke vores fede udvalg af de bedste gaming pc'er til de bedste priser. Du finder vores udvalg lige her.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk