Beskrivelse

Gamer Mus

Mangler du en ny mus til gaming, så lad os hjælpe dig

Hvis du sidder og er på jagt efter en ny gaming mus, så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi tilbyder en række forskellige gaming mus, som er designet og bygget til at give dig den bedste spilleoplevelse. Om du er til en ergonomisk mus eller en ambidekstrøs, så har vi helt sikkert den rette mus for dig.
Derudover har alle gamer mus i vores sortiment, rigtig flot RGB lys, som uden besvær kan indstilles ved hjælp af software så det matcher resten af dit setup, det samme gælder hvis du skal indstille hastigheden på din musemarkør i spil. Vi har mus i forskellige prisklasser, så både nybegyndere og garvede gamere kan finde den rette gaming mus til deres behov.

Hos OGaming tilbyder vi et godt sortiment af gaming mus

Hvad end om du ønsker en kablet, eller en trådløs gaming mus. Vi sælger gaming mus fra de to meget anerkendt og anmelderroste brands, Asus og Corsair. Som begge er garvede spillere når det kommer til produktion af gaming udstyr, og har mange års erfaring indenfor dette. Fællesnævneren for de to brands, er at de begge går ind for at levere produkter af den bedste kvalitet.
Asus er specielt kendt for deres "ROG" (Republic Of Gamers) serie, hvor gameren er i højsædet og ikke skal gå ned på kvalitet, derudover kommer gaming mus fra Asus med rigtig flot RGB lys, som let styres ved hjælp af deres Armoury Crate software, hvor du også kan synkronisere lyset, så det matcher resten af dit system.
Corsair er meget kendt og anmelderrost for deres flotte RGB lys, gode kvalitet og roste software, iCUE. I iCUE kan du nemt styre RGB lyset, justere musemarkørens hastighed og oprette spilprofiler, til dine favoritspil, så du altid har de rigtige indstillinger til dit spil, for at sikre dig den bedste spilleoplevelse.

En gaming mus behøver ikke være dyr for at være god

Vi går hos OGaming meget op i at kunne tilbyde dig som kunde, et godt og solidt udvalg af gaming udstyr, til en skarp pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som kunde hos os er du i højsædet, og vi bestræber os på at sælge dig den helt rigtige gaming mus, så du får den gamer mus som dækker dine behov.
Har du spørgsmål om produkterne, eller er du generelt i tvivl om hvad der ville imødekomme dine behov, så er vores dygtige medarbejdere klar på telefonen og mail, så du kan rådføre dig med dem, og I forhåbentlig kan finde frem til lige præcis den mus som du står og mangler.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk