Gaming PC

Leder du efter en ny gaming pc, så er du kommet til det rette sted. Vi har et bredt udvalg, af skræddersyede computere til alle behov. Derudover får du 2 års garanti, og lynhurtig levering når du køber ny gaming pc hos os. Vælg mellem vores mange konfigurerbare computere nedenfor. lynhurtig levering og høj kundetilfredshed.

Beskrivelse

Gaming PC

Skal du bruge en ny gaming pc?

Hos OGaming er vi klar til at levere din næste gamer computer. Du kan enten vælge selv at gå ind og lege, med vores smarte konfigurator, hvor du kan konfigurere en af vores i forvejen præ-konfigurerede maskiner med flere ram, bedre processorkøler eller hvad du end ønsker. Hvis du bliver i tvivl, eller på anden vis ønsker vejledning, eller blot ønsker at gennemgå om du nu har valgt rigtigt, så sidder vores garvede medarbejdere klar til at hjælpe dig videre. Ellers kan du vælge at kontakte os pr. mail eller via telefonen, og så kan vi også skræddersy din nye gaming pc præcis til dit behov. Vores mangeårige ekspertise betyder, at du som kunde kan vide dig i sikre hænder hos os.

Når du kigger efter en ny gaming pc er det vigtigt at kvaliteten følger med, og vi har siden 2019 solgt titusindvis af computere. Vi kan derfor bryste os af at være den hurtigst voksende system integrator virksomhed i Danmark. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre ved hjælp af gode partneraftaler. Vi udvælger vores partnere ud fra visse kriterier, hvoraf den absolut vigtigste er kvalitet. Og derfor er vi på komponentsiden partnere med ASUS, Corsair og Kingston, og på kølere, kabinetter m.fl. partnere med bl.a. Corsair, Be Quiet og flere andre. Det er din garanti for en computer af absolut højeste kvalitet.

Hvad er fordelen ved at vælge en konfigurerbar gaming pc?

Der er mange fordele ved at vælge en konfigurerbar gaming pc, fra en anerkendt systemintegrator som os. Den største fordel er, at vi udelukkende lever af at producere computere til ét formål, nemlig gaming. Det betyder at vi er specialister indenfor dette område, og derfor ved præcis hvordan en gaming pc skal konfigureres. Ikke bare så du får den bedst mulige løsning, men også så du kan få den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris.

En anden fordel er at med vores ekspertise og ekstraordinære 2-årige garanti, så er du sikret hvis uheldet er ude. Vi bryster os med at vi vægter reklamationssager mindst lige så højt som nye ordrer, og samtidig kan vi benytte vores ekspertise så du som kunde hurtigst muligt kan få din computer tilbage igen. Vi ved selv hvor træls det kan være at skulle undvære sin gaming pc. Og lad os indse det, alle ting kan gå i stykker før eller siden, men det er vigtigt at vide, at man tages seriøst, ikke bare før og under købet, men også efter.

En tredje fordel er, at du med en konfigurerbar gaming pc kan få den præcis som du ønsker. Vi har solgt titusindvis af computere, og har skræddersyet mange løsninger som blandt andet inkluderer custom vandkølede computere. Hvor vi håndbukker vandkølingsrørene og bygger udseendet præcis som du ønsker. Derudover får vi produceret vores egne sleeved kabler, som giver en gaming pc dét ekstra til udseendet.

har et godt udvalg der kan give dig forskellige indgangsvinkler til din nye pc. Hvis du, mod al forventning, ikke finder hvad du søger, så kan du altid kontakte os via mail eller telefon og få skræddersyet et tilbud specifikt til dig. Vi kan lave din drømmepc som du ønsker det.
"If you can dream it, we can build it."

Hvorfor vælge en gaming pc fra Ogaming?

Hele idéen bag vores gaming computere er, at du som kunde skal have absolut mest for dine penge. Naturligvis uden at gå på kompromis med hverken ydelsen eller kvaliteten. Derudover er en af kendetegnene også, at du får en masse RGB med i prisen. Da vi selv har en mangeårig erfaring indenfor branchen, ved vi præcis hvordan en sådan gaming pc skal konfigureres. Det lækre Phenom Air480 kabinet, hvor vi har haft fokus på flere parametre, herunder luftgennemstrømning kendetegner mange af vores maskiner. En gaming pc genererer en del varme, og det er derfor vitalt at computeren kan komme af med denne varme, derfor er dette kabinet udstyret med 3 stk utroligt effektive kølere i fronten, naturligvis med RGB, og en 120mm blæser i bag. Det sikrer den luftgennemstrømning som komponenterne har behov for, for at kunne yde optimalt. Vi har derudover fokus på førende producenter som Asus, Kingston og Corsair som er førende på hver deres områder. Vi benytter ikke billige mærker som de fleste andre. alt er nøje udvalgt indenfor de førende mærker og modeller.

Vi er eksperter

En af fordelene ved at købe hos eksperter som os, er vores mangeårige ekspertise, som betyder at vi kan sammensætte den helt rigtige gaming pc, med de specifikationer, som giver dig som kunde, den absolut bedste pc. Derudover kan vi naturligvis altid vejlede dig, således at du får det helt rigtige produkt. Uanset om det betyder at vi skal vejlede dig til at købe en billigere pc, end du oprindeligt havde kigget på. Vi tror nemlig rigtig meget på, at du som kunde skal være i højsædet. Ydermere får du fordelen af vores mange årige ekspertise, hvis uheldet skulle være ude, da vores kompetente medarbejdere lynhurtigt kan finde fejlen på din computer, hvis der med tiden skulle komme en fejl. Da du samtidig har 2 års garanti, kan du derved føle dig endnu mere sikker. Hos OGaming lægger vi ikke skjul på noget, vi tror på at med ærlighed kommer man længst.

Men hvordan ved du så, hvordan du finder den rigtige gaming pc til dit behov?

Vi har computere i alle prisklasser, hvor vores mindste model stadig er meget brugbar til gaming. Vi sælger ikke helt billige maskiner og dermed heller ikke maskiner med dårligt hardware. Selv vores mindste gamer er ideel til dig, der gerne vil have god gaming pc som kan spille de mindre spil såsom Minecraft og Roblox, men også kan blive fristet til lidt større spil i perioder. Den er sammensat på præcis samme kår, som alle vores andre systemer.

Alle vores gamer pc’er sammensættes efter tankegangen at du som kunde skal have det absolut bedste, til den absolut bedste pris. Derfor er vi specialister i at udvælge de bedste produkter til prisen indenfor A-brands som Asus, Corsair, Kingston, så alle har råd til udstyr på højeste niveau. Det gælder også det nye Phenom Air480 kabinet, som med sine 3 stk 3D RGB kølere i fronten, og 1 stk 120mm 3D RGB blæser i bag, ikke blot giver dig en masse RGB. Men også sikrer at computeren får det optimale airflow, som sikrer at din nye gaming pc spiller optimalt uanset om du spiller i flere timer til sent ud på aftenen. Kabinettet er nemlig også med mesh-front, hvilket sikrer at lufttilstrømningen ikke blokeres. Lufttilstrømning i en gaming pc er nemlig væsentligt, da komponenterne ellers ret nemt kan blive overophedet, hvor konsekvensen er dårligere ydelse, og i sidste instans at komponenten går i stykker før tid.

Hos OGaming kan vi ydermere bygge din nye drømme computer, præcis som du ønsker den. Hvis du ikke finder det udvalg du gerne vil have, kan du altid sende os en mail eller skrive direkte på Facebook, hvor en medarbejder vil hjælpe dig hurtigst muligt. Vi kan lave alle slags gaming pc’er, fra de største monstrummer, til kraftfulde ”Small form factor” gamer pc’er, som kan være helt ned til 7,2L!

Bedre end byg selv

Hos OGaming bygger vi din nye computer, præcis som du selv ville gøre det hvis du valgte selv at bygge. Det betyder at den er nem at opgradere i fremtiden, hvis du savner endnu flere kræfter, da ingen af komponenterne er specifikt sammensat til netop denne maskine. Ved en byg selv pc skal du dog være opmærksom på, at du selv står med garantien hvis noget ikke fungerer. Hos os skal du blot kontakte os, og så kan du sende din gaming pc ind. Det bliver ikke nemmere.

Hvor meget koster en god gaming pc?

Hvad en god gaming pc er, er selvfølgelig en subjektiv holdning. Vi mener, at en god gaming pc er en computer som kan trække alle spil, i højeste grafik i en 1080p opløsning. Til det vil vi sige, at du skal kigge efter en computer med den nyeste Intel Core i5 processor og et GeForce RTX 4060 grafikkort. Tilsammen vil de 2 komponenter kunne trække nærmest alle spil på markedet på nuværende tidspunkt, men hvis man vil fremtidssikre sig lidt, så anbefaler vi at man går et tak op i grafikkort.

Hvilke komponenter er vigtige i en gaming pc?

I en gaming pc har man typisk 7 vigtige komponenter, disse 7 vil vi kategorisere og forklare nedenfor.

Kabinet

Kabinettet er en enorm vigtig del af computeren, og ikke bare hvordan pc'en skal se ud. Når du beslutter dig for hvilket kabinet du ønsker at bruge, så er det altså vigtigt at du husker at tænke på hvordan det pågældende kabinet yder. Med ydelse tænker vi selvfølgelig ikke på, at det giver dit spil højere FPS eller bedre grafik, men snarere at det er vigtigt at der er en god luftgennemstrømning (Læs: AIRFLOW) i kabinettet. En god luftgennemstrømning er vigtig, da det er med til at pust frisk luft ind i din gaming pc, og lige så vigtigt; Trække den varme luft ud igen. Gode kabinetter har typisk en form for gitter i fronten (LÆS: Meshfront) som ikke hindrer luftgennemstrømning, som en glasplade for eksempel vil gøre det. Et kabinet med ekstremt god luftgennemstrømning er et Phenom Air480 eller Corsair 4000D Airflow kabinet.

Bundkort

Den vigtigste komponent, som ofte overses, er bundkortet. Bundkortet kan man sige er hovedkomponenten, som sikrer at alle andre komponenter kan kommunikere sammen. Når du kigger efter et godt bundkort, så er det vigtigt at det først og fremmest har de muligheder du har behov for. Det kan være hvor mange M.2 porte det har, eller om det er med 2 eller 4 rampladser. Det kan også være hvor mange SATA porte der er i bundkortet. Noget andet vigtigt, er hvorvidt bundkortet tillader overclocking, og til den del er det endnu mere essentielt hvor god VRM køling der er på det pågældende bundkort. Hvis VRM kølingen er dårlig, vil din pc throttle når du gamer til langt ud på natten.

Processor

Processoren er hjernen i pc'en, om man vil. Det er den der bearbejder al dataen i pc'en, og sikrer at det kommer de rigtige steder hen for videre bearbejdning. Den har for eksempel de første inputs i al data, som skal videre til grafikkortet for grafisk bearbejdning og videre til din skærm. Hvis processoren er for dårlig til dit behov, så vil du altså opleve en flaskehals (LÆS: Bottleneck), hvorved den ikke kan bearbejde dataene hurtigt nok. Det kan resultere i, at man får lavere ydelse end forventet, og /eller at pc'en begynder at hakke og lagge.

Grafikkort

Grafikkortet er en af de vigtigste komponenter i en rigtig gaming pc. Et stort grafikkort kan bearbejde mere data hurtigere, og vil derved generere en højere FPS og kan håndtere højere grafiske indstillinger. Grafikkortet er altså enormt vigtigt, hvis du ønsker at få den ultimative fordel over dine modstandere med en høj FPS, eller at du ønsker at nyde den komplette visuelle oplevelse i dit nye spil. Med en høj FPS er det dog også vigtigt med en høj opdateringsfrekvens på skærmen, vi har den helt ideelle skærm, QWERTZY T280

Ram

RAM står for "Random Access Memory" og er en slags midlertidig ekstremt hurtig lagringsenhed, hvor styresystemet kan gemme data som hurtigt skal bearbejdes eller bruges i øjeblikket. Vi anbefaler typisk 16GB ram, da det dækker de flestes behov, men hvis man streamer mens man spiller på sin gaming pc, så vil man opleve at 16GB kan være for lidt. Til det behov anbefaler vi 32GB ram.

SSD

SSD står for "Solid State Drive" og er form for lagringsteknologi som gemmer data på chips og derfor er markant hurtigere end traditionelle harddiske - specielt de nye Gen4 NVMe M.2 SSD'er. I forhold til en almindelig SATA SSD er en Gen4 NVMe M.2 SSD op til 14 gange hurtigere! Dette betyder, at din opstartstid til Windows og dine indlæsningshastigheder i store spil forkortes markant på din nye gaming pc. Det vigtige ved ens lagringsdrev er, at man har nok plads til sit behov. Har man rigtig mange spil som man skifter mellem at spille, og kræver man at de alle er installeret på én og samme tid, så kræver det selvfølgelig en større lagringsdisk. Windows11 kræver alene i omegnen af 64GB plads, og mange større spil fylder hver især omkring 100-200GB.

Strømforsyning

Den absolut mest oversete komponent i en stationær pc. Strømforsyningen er vigtig, da den både regulerer strømmen fra væg til pc, men også fra strømforsyning til komponenter. Hvis man køber en for billig strømforsyning kan det resultere i, at den slet ikke yder så mange watt som den ellers er angivet til, og /eller i værste tilfælde at den kortslutter og tager resten af komponenterne med. En ny gaming pc kan i dag trække rigtig meget strøm, hvilket blot gør det endnu mere vigtigt med en højkvalitets strømforsyning. Vi benytter kun strømforsyninger af højeste kvalitet fra Corsair og ASUS.

Det bedste gaming udstyr

Hos OGaming har vi også et bredt udvalg af gaming udstyr. Vores brede udvalg, er specifikt valgt ud fra vigtige parametre som kvalitet, ydelse og pris. Da vi selv er gamere, ved vi selvfølgelig også hvordan rigtigt gaming udstyr skal være. Vi har derfor også kun de bedste producenter med i vores udvalg, og det er din garanti for det bedste gaming udstyr.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk