Goliath Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Goliath Gaming PC

  En suveræn gaming oplevelse! Med Goliath gamer pc kan du spille alle dine yndlingsspil med høj grafik, og høj FPS. Med det kraftfulde Radeon RX 7800XT grafikkort er der nemlig ikke det spil den ikke kan trække. Kombineret med den nyeste Ryzen generation processor fra AMD, får du også nok processorkraft til hvad du end ønsker, ønsker du for eksempel at streame dit spil mens du gamer? Så kan du nemt det.

  Det kraftfulde hardware bliver forenet i et rigtig flot RGB Kabinet, med side i hærdet glas, så du også kan se ind til den flotte gaming pc. Kabinettet leveres med 3 rigtig flotte og effektive RGB-blæsere i fronten som hiver luft ind i din maskine, samtidig med at en ekstra RGB blæser bag på kabinettet skubber den varme luft ud af maskinen.

  Hvor finder man den bedste gamer pc?
  Det gør du her, hos os. Ved OGaming er vi nemlig eksperter indenfor gamer computere, og vi deler med glæde vores ekspertviden videre, så du kan få det helt rette produkt, til den helt rigtige pris. Vi vægter nemlig kundeservice enormt højt. Udover en høj kundetilfredshed, så har vi faktisk også virkelig hurtig leveringstid, og så yder vi også hele 2 års garanti på de computere vi sælger.

  Goliath gamer kan konfigureres efter behov ved at trykke på komponenterne ovenfor.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk