Gaming udstyr

Find dit nye udstyr til gaming lige her.

Beskrivelse

Gaming udstyr

Hvordan finder man det rigtige gaming udstyr?

Når du er på udkig efter nyt gaming udstyr, så er det vigtigt at det passer med ens behov. Derfor har vi hos OGaming et bredt udvalg af udstyr fra de bedste producenter. Alt dette gaming udstyr, passer perfekt sammen med vores Gaming pc'er hvor du ved køb af gaming pc, også får rabat på udstyret.

Nedenfor har vi sammensat en kort gaming udstyrs guide

Sådan finder du den rigtige gamer mus

Når du kigger efter en ny mus, er det vigtigt at du finder en som ligger rigtigt i din hånd. Derfor skal du holde øje med hvorvidt musen er ambidextrøs, eller om den udelukkende er til højre hånd. Derefter skal du kigge efter størrelsen på musen, de fleste mus har dog en generel størrelse, men hvis din hånd er mindre eller større end gennemsnittet kan det være relevant for dig. Til slut kan du kigge efter DPI, som er en indikation for hvor hurtigt musen kan bevæge sig, og naturligvis efter udseendet så du finder en mus du vil have.

Hvad er forskellen mellem et gaming tastatur, og et almindeligt tastatur?

Når du kigger efter et nyt tastatur, så er det vigtigt at størrelsen på keyboardet matcher overens med hvad du har plads til. Har du et lille skrivebord, så overvej eks. om du overhovedet har behov for numpad på dit keyboard, da de mindre keyboards ikke har numpad, og dermed lettere kan være på et lille bord. Derudover er der forskellige slags taster, hvortil de røde switches er mere lineære og uden taktilt bump, mens brune og blå switches er mere taktile. Ved en taktil switch, har du en modstand før du egentlig klikker tasten ned og derved får et "klik", mens du ved en lineær tast ikke har denne modstand, og derved hurtigere kan klikke tasten ned. Ulempen ved en lineær tast, er at man ikke mærker en modstand, og derved kan komme til at trykke en tast ned uden at ville trykke på den givne tast.

Hvordan finder man den rigtige gamer skærm?

Når du kigger efter en ny skærm til gaming, så er det vigtigt at afdække dit behov. Hvis du oftest spiller spil, som kræver hurtige bevægelser som for eksempel Counter Strike eller Fortnite så er det vigtigt med en gaming skærm som har en høj opdateringsfrekvens og en lav responstid. Blandt vores udvalg af skærme finder du både store og små størrelser, men altså også "ægte" gaming skærme med ekstra høj opdateringsfrekvens, så du får en fordel på slagmarken over andre spillere med knap så hurtige skærme.

Sådan vælger du det rigtige headset til gaming

Når du leder efter et nyt gaming headset, er det vigtigt at finde et headset, hvor der er fokuseret på høj lydkvalitet. Lydkvaliteten spiller nemlig en afgørende rolle i gaming, hvor du bl.a. får bedre mulighed for at høre selv de mindste detaljer, som eks. fjenders fodtrin eller skud i det fjerne. Vælger du et gaming headset med 7.1 surroundsound kan du endda også bedre høre, hvor lyden kommer fra, så du kan reagere hurtigt og præcist. Selvom den gode lyd er vigtig, skylder du dog også dig selv at vælge et gaming headset, hvor producenten har sikret en optimal komfort. Har du headsettet på i flere timer ad gangen, må det ikke sidde og klemme eller være for tungt at have på hovedet.

Vælger du eks. det populære Corsair HS80 RGB headset, får du ikke bare et headset der er rart at have på i lang tid ad gangen, du får også et headset med en mikrofon der er sublim ift. mange andre headset-mikrofoner. Her er der virkelig kælet for kvaliteten, så dine holdkammerater kan høre dig klart og tydeligt.

Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk