Extreme Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Extreme Gaming PC

  Hvis du ikke vil gå på kompromis med din spilleoplevelse, så er du endt det rigtige sted. Din gaming computers ydeevne er nøglen til en flydende og inddragende spilleoplevelse! Uanset hvilken genre du er til når du gamer, så vil denne computer kunne tage dit spil til nye højder. I kombination med vores lynhurtige skærm med en opdateringsfrekvens på hele 280Hz vil der åbne sig en ny verden inden for gaming, med sindsoprivende grafik og /eller høj FPS.

  Processoren i denne gaming pc er de kraftfulde Intel Core i5, i7 eller i9 14. generation med helt op til 24 kerner, som virkelig er et pletskud fra Intel. Den nye banebrydende hybrid-arkitektur bidrager til en bedre oplevelse både ved gaming og hverdagsarbejde. Kombineret med det utroligt stærke Asus GeForce RTX 4070 Super grafikkort og en lynhurtig 2TB NVMe SSD er du sikret en spilleoplevelse udover det sædvanlige.

  For at sikre at alle komponenterne kan yde optimalt, så har vi samlet det hele i et airflow optimeret og meget gennemført kabinet fra Corsair. Kabinettet er udstyret med god køling, og en effektiv og støjsvag processorkøler. Det giver en rigtigt effektiv samlet køleløsning. Ønsker du endnu bedre køling og et utroligt flot og gennemført Corsair Icue lys kan du tilvælge dette under mods. Der kan du ligeledes tilvælge 3 stk. flotte Corsair LL120 blæsere som kan monteres i fronten.

  Vores konfigurator gør det også muligt, nemt og hurtigt, at opgradere dele på computeren. Ønsker du mere lagerplads eller flere ram så kan dette klares med blot 2 klik. Hvis du f.eks. går med et ønske om at streame fra din nye gaming pc, så anbefaler vi at du opgraderer til 64GB RAM og en processor med minimum 16 kerner og 24 tråde.

  Systemet leveres uden windows 11 produktkode. Hvis du ønsker denne skal den tilvælges under operativsystem i konfiguratoren ovenfor.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk