1337 Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  1337 Gaming PC

  Vores 1337 Gamer er en stærk gamer pc, hvor du får rigtig meget for pengene. Computeren indeholder nemlig en 14. generations Intel processor, og det prisvenlige, men stærke, GeForce RTX 4060 grafikkort med 8GB GDDR6 fra Intel. Denne kombination sikrer dig en god spilleoplevelse, uanset om du er ny eller mere øvet gamer. Derudover giver pc'en dig en billig indgang til en raytracing oplevelse, som er en ny måde at rendere lys og skygger på. Således at spilleverdenen kan blive endnu mere realistisk!

  Vores 1337 gamer er desuden udstyret med 16GB DDR5-6000 CL30 ram og en lynhurtig NVMe SSD lagerenhed, som sikrer hurtige opstartstider i både styresystemet og i spil.

  Alle vores komponenter er nøje udvalgt for at sikre den bedste balance mellem ydelse og pris. Derfor har vi også valgt et kabinet med sublimt airflow, som giver de bedste forudsætninger for at køle komponenterne. Kabinettet er derudover også udstyret med 4 RGB blæsere, tre 120mm blæsere i front, og en 120mm blæser som sidder i bag, hvilket ser enormt godt ud, og er med til at sikre et enormt godt airflow.

  Sidst men ikke mindst giver vores konfigurator dig mulighed for at opgradere en eller flere dele, således at din nye maskine er tilpasset netop dine ønsker og behov.

  Såfremt du ikke tilvælger windows 11 under operativsystemer så leveres computeren uden windows produktnøgle.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk