Insane Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Insane Gaming PC

  Den ultimative Gaming pc, med lynhurtige 64GB DDR5 ram på hele 6000MHz! Med denne gaming pc kan du trække alle spil på højeste grafik og med al "eye candy" slået til ingame. Hvad enten du spiller store "open world" spil med flot grafik, eller ønsker at presse så mange FPS ud af Counter strike som muligt, så er denne gaming pc ideel til dig. Med det enormt kraftfulde Asus GeForce RTX 4080 Super 16GB TUF grafikkort er du sikret den bedste spilleoplevelse.

  Med det flotte kabinet fra Corsair får du et kompromisløst kabinet med fokus på luftgennemstrømning (LÆS: Airflow) som sikrer alle dine komponenter kan få kølig luft og derved yde optimalt. I denne maskine kan du uden problemer konfigurere den absolut største og vildeste gamer pc, uden bekymringen om kabinettet er godt nok til de valgte komponenter. Ønsker du endnu bedre køling og et utroligt flot og gennemført Corsair Icue lys kan du tilvælge dette under mods. Der kan du ligeledes tilvælge 3 stk. flotte Corsair LL120 blæsere som kan monteres i fronten.

  Præcist som vores øvrige udvalg er Insane ingen undtagelse hvad angår kvalitet. Hos Ogaming bruger vi de førende mærker som Corsair, Kingston og Asus for at sikre den bedste kvalitet. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller ydelse. I Insane gaming computeren er alt vildt. Alle komponenter er taget fra øverste hylde hvad angår både kvalitet og ydelse.

  Kraftig gaming pc
  Når du konfigurerer din nye computer, så er det vigtigt at den dækker alle dine behov. Her er det vigtigt, at du nøje overvejer hvad du skal bruge pc'en til. I vores computere, finder du de absolut kraftigste systemer til gaming. De er alle bygget i med nyeste dele og kompromisløse kabinetter med godt airflow. I denne gamercomputer, er du ikke begrænset på hverken den ene eller den anden måde. Systemet kan indeholde det vildeste hardware, uden at du skal gå på kompromis med temperaturen, ydeevnen eller prisen. De er nemlig, udover at være ekstremt gode, også rigtig godt prissat.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk