Godzilla Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Godzilla Gaming PC

  Den ultimative Ryzen Gaming pc, med hele 32GB lynhurtige DDR5 ram på hele 6000MHz! Med denne gaming pc kan du trække alle spil på højeste grafik og med al "eye candy" slået til ingame. Hvad enten du spiller store "open world" spil med flot grafik, eller ønsker at presse så mange FPS ud af Counter strike som muligt, så er denne gaming pc ideel til dig. Med det enormt kraftfulde Asus GeForce RTX 4070Ti Super 16GB TUF grafikkort er du sikret den bedste spilleoplevelse.

  Vores Godzilla Gaming PC er til dig der ikke vil gå på kompromis med hverken ydelse eller udseendet! Du får i denne gamer pc en enorm kraft, som leveres af det stærke GeForce RTX 4070Ti Super grafikkort. Et stærkt grafikkort er dog ikke alt, og derfor finder du i hjertet af denne gaming pc den potente AMD Ryzen 7800X3d med hele 96MB cache, som kan levere de nødvendige kræfter til grafikkortet, så pc'en kan yde optimalt. Parret med 32GB DDR5 ram og hele 2TB lynhurtig PCIe 4.0 SSD, så får du altså her en ekstremt god spilleoplevelse, uanset hvad du spiller.

  Det lækre Airflow kabinet fra Corsair har en god kvailtet og finish. Ønsker du endnu bedre køling og et utroligt flot og gennemført Corsair Icue lys kan du tilvælge dette under mods. Der kan du ligeledes tilvælge 3 stk. flotte Corsair LL120 blæsere som kan monteres i fronten. Den gode Corsair strømforsyning på 750W er desuden 80+ Gold certificeret og semipassiv.

  Med vores smarte konfigurator har du også mulighed for at tilpasse din nye computer til lige præcis dit behov – Så skal den have wifi, flere RAM eller en anden CPU køler, så kan dette ordnes med få klik.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk