Striker Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Striker Gaming PC

  Hos OGaming vil vi sikre at vi har en computer til præcis dit behov. Er du en person som er på udkig efter en gamer pc som kan trække de mest populære titler flydende, og samtidig kan spille de nyeste titler på markedet. Så er Striker AMD Gamer den en optimal gamer pc til dig. Med denne gaming pc, behøver du ikke at spille dine spil på lav grafik for at opnå høj FPS. Dette skyldes at den er udstyret med en god processor, rigeligt ram samt et fornuftigt grafikkort. Denne gamer pc gør det muligt at være med på banen når selv de mere krævende titler udkommer, eller når du skal have mange FPS til dine yndlingsspil.

  I Striker gamer pc kan du bl.a. vælge AMD Ryzen 5 eller 7 processor. Processoren bliver parret sammen med et grafikkort fra Asus. Denne generation af grafikkort leverer flot ydeevne til din gamer pc, med alle de nyeste features og teknologier. Hos OGaming elsker vi de nye grafikkort og de muligheder det giver til gaming pc'er, og giver gamere mulighed for at spille de nyeste titler uden at skulle skrue alt ned på laveste grafik.

  En gaming pc består dog ikke kun af en processor og et grafikkort. Alt i en gaming pc skal gerne spille godt sammen, så vi som gamere kan få den bedst mulige spilleoplevelse. Derfor har vi valgt at udstyre denne gamer pc med 32GB DDR5 6000MHz ram, hvilket leverer optimal ydelse til din gaming pc. Selv den hurtigste gamer pc kan føles langsom, hvis ikke der installeres en SSD som kan følge med resten af din nye gaming pc. Derfor går vi heller ikke på kompromis med denne del, hvilket gør at denne gamer pc er udstyret med en hurtig PCIe 4.0 NVME SSD, som får både din gamer pc og dine spil til at starte hurtigt op, og som føles væsentlig hurtigere end en traditionel harddisk eller SSD.

  Disse nøje udvalgte gaming dele, er indbygget i et flot RGB-kabinet, som er udstyret med 3 stk. flotte 3D kølere i fronten, samt en 3D RGB køler i bag, som sikrer at din gaming pc får luft og samtidig giver flot RGB belysning i din nye gamer pc.

  Systemet kan konfigureres og opgraderes efter behov og ønsker ved at trykke på hver enkelt komponent ovenfor.

  Såfremt du ikke tilvælger windows 11 under operativsystemer så leveres computeren uden windows produktnøgle.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk