Viper Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Viper Gaming PC

  Hos OGaming vil vi sikre at vi har en computer til præcis dit behov. Er du en person som er på udkig efter en gamer pc som kan trække de mest populære titler flydende, og samtidig kan være med til at spille de nyeste titler på markedet. Så er Viper Gamer den helt rigtige gamer pc til dig. Med denne gaming pc, behøver du ikke at spille dine yndlingstitler på lav grafik for at opnå høj FPS. Dette skyldes at denne gamer pc er udstyret med et NVIDIA Geforce RTX 4060 8GB grafikkort som er et rigtigt godt og prisstærkt grafikkort fra Nvidia. Denne gamer pc gør det muligt at være med på banen når selv de mere krævende titler udkommer, eller når du skal have mange FPS til dine yndlingsspil.

  I Viper gamer pc kan du bl.a. vælge Intel Core i5 14700Kf processor, som kommer med hele 16 kerner og 24 tråde, og kan komme op og ramme en turbofrekvens på op til 5.6GHz. Intels processor bliver parret sammen med et Nvidia Geforce RTX 4060 8GB VRAM. Denne generation af grafikkort leverer den ultimative ydeevne til din gamer pc, med nye raytracing & tensor kerner og giver dig den mest realistiske grafik med raytracing samt det nyeste inden for AI-funktioner til din gaming pc. Hos OGaming elsker vi de nye grafikkort og de muligheder det giver til gaming pc'er, og giver gamere mulighed for at spille de nyeste titler uden at skulle skrue alt ned på laveste grafik.

  En gaming pc består dog ikke kun af en processor og et grafikkort. Alt i en gaming pc skal gerne spille godt sammen, så vi som gamere kan få den bedst mulige spilleoplevelse. Derfor har vi valgt at udstyre denne gamer pc med 32GB DDR5 6000MHz ram, hvilket leverer optimal ydelse til din gaming pc. Selv den hurtigste gamer pc kan føles langsom, hvis ikke der installeres en SSD som kan følge med resten af din nye gaming pc. Derfor går vi heller ikke på kompromis med denne del, hvilket gør at denne gamer pc er udstyret med en hurtig PCIe 4.0 NVME SSD, som får både din gamer pc og dine spil til at starte hurtigt op, og som føles væsentlig hurtigere end en traditionel harddisk eller SSD.

  Disse nøje udvalgte gaming dele, er indbygget i et flot Air480 RGB-kabinet, som er udstyret med 3 stk. flotte 3D kølere i fronten, samt en 3D RGB køler i bag, som sikrer at din gaming pc får luft og samtidig giver flot RGB belysning i din nye gamer pc.

  Systemet kan konfigureres og opgraderes efter behov og ønsker ved at trykke på hver enkelt komponent ovenfor.

  Såfremt du ikke tilvælger windows 11 under operativsystemer så leveres computeren uden windows produktnøgle.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk