ROG ITX Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  ROG ITX Gaming PC

  Den ultimative Gaming pc bygget i det meget specielle og stilfulde Asus ROG Z11 kabinet. Kabinetter er meget specielt og kvaliteten er noget ud over det normale. Alene kabinettet i dette build koster normalt kr. 1999,- og kombineret med det utroligt kraftige hardware er her lagt op til en meget speciel oplevelse for den ekstra kræsne. Med denne gaming pc kan du trække alle spil på højeste grafik og med al "eye candy" slået til ingame. Med det enormt kraftfulde Asus GeForce RTX 4070 Super grafikkort i ProArt udgave, er du sikret den bedste spilleoplevelse. Bemærk også at vi bruger meget hurtige DDR5 CL30 ram.

  Med det flotte ROG Z11 kabinet fra Asus får du et kompromisløst kabinet med fokus på luftgennemstrømning (LÆS: Airflow) som sikrer alle dine komponenter kan få kølig luft og derved yde optimalt. Kabinettet har en noget speciel opbygning hvor f.eks. bundkortet er drejet en smule for at give helt optimalt airflow. Selv de kabler man normalt tilslutter bagpå computeren er skjult og skal monteres noget specielt for at give det helt rigtige look når computeren står på dens plads. Alt er tænkt lidt alternativt for at give den unikke og specielle oplevelse

  Præcist som vores øvrige udvalg er ROG ITX ingen undtagelse hvad angår kvalitet. Hos Ogaming bruger vi de førende mærker som Corsair, Kingston og Asus for at sikre den bedste kvalitet. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller ydelse. I Insane gaming computeren er alt vildt. Alle komponenter er taget fra øverste hylde hvad angår både kvalitet og ydelse.

  Kraftig gaming pc
  Når du konfigurerer din nye computer, så er det vigtigt at den dækker alle dine behov. Her er det vigtigt, at du nøje overvejer hvad du skal bruge pc'en til. I vores computere, finder du de absolut kraftigste systemer til gaming. De er alle bygget i med nyeste dele og kompromisløse kabinetter med godt airflow. Dette system bygges i begrænset antal og til denne helt specielle pris i forhold til den hardware der bliver brugt.

  Systemet leveres uden windows 11 produktkode. Hvis du ønsker denne skal den tilvælges under operativsystem i konfiguratoren ovenfor.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk