Gaming PC

Leder du efter en ny gaming pc, så er du kommet til det rette sted. Vi har et bredt udvalg, af skræddersyede computere til alle behov. Derudover får du 3 års garanti, og lynhurtig levering når du køber ny gaming pc hos os. Vælg mellem vores 3 serier nedenfor. lynhurtig levering og høj kundetilfredshed.

Beskrivelse

Gaming PC

Skal du bruge en ny gaming pc?

Hos OGaming er vi klar til at levere din næste gamer computer. Du kan enten vælge selv at gå ind og lege, med vores smarte konfigurator, hvor du kan konfigurere en af vores i forvejen præ-konfigurerede maskiner med flere ram, bedre processorkøler eller hvad du end ønsker. Hvis du bliver i tvivl, eller på anden vis ønsker vejledning, eller blot ønsker at gennemgå om du nu har valgt rigtigt, så sidder vores garvede medarbejdere klar til at hjælpe dig videre. Ellers kan du vælge at kontakte os pr. mail eller via telefonen, og så kan vi også skræddersy din nye gaming pc præcis til dit behov. Vores mangeårige ekspertise betyder, at du som kunde kan vide dig i sikre hænder hos os.

Hvad er fordelen ved at vælge en konfigurerbar gaming pc?

Der er mange fordele ved at vælge en konfigurerbar gaming pc, fra en anerkendt systemintegrator som os. Den største fordel er, at vi udelukkende lever af at producere computere til ét formål, nemlig gaming. Det betyder at vi er specialister indenfor dette område, og derfor ved præcis hvordan en gaming pc skal konfigureres. Ikke bare så du får den bedst mulige løsning, men også så du kan få den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris.

En anden fordel er at med vores ekspertise og ekstraordinære 3-årige garanti, så er du sikret hvis uheldet er ude. Vi bryster os med at vi vægter reklamationssager mindst lige så højt som nye ordrer, og samtidig kan vi benytte vores ekspertise så du som kunde hurtigst muligt kan få din computer tilbage igen. Vi ved selv hvor træls det kan være at skulle undvære sin gaming pc. Og lad os indse det, alle ting kan gå i stykker før eller siden, men det er vigtigt at vide, at man tages seriøst, ikke bare før og under købet, men også efter.

En tredje fordel er, at du med en konfigurerbar gaming pc kan få den præcis som du ønsker. Vi har solgt titusindvis af computere, og har skræddersyet mange løsninger som blandt andet inkluderer custom vandkølede computere. Hvor vi håndbukker vandkølingsrørene og bygger udseendet præcis som du ønsker. Derudover får vi produceret vores egne sleeved kabler, som giver en gaming pc dét ekstra til udseendet.

Vores gamer pc'er er delt op i 3 serier, eller kategorier om du vil. Det gør vi for at differentiere de forskellige computere en smule, og give dig forskellige indgangsvinkler til din nye pc. Hvis du i vores 3 serier, mod al forventning, ikke finder hvad du søger, så kan du altid kontakte os via mail eller telefon og få skræddersyet et tilbud specifikt til dig. Vi kan lave din drømmepc nøjagtigt som du ønsker det. "If you can dream it, we can build it."

Entry Series

Hele idéen bag Entry Series, er at give dig mest muligt for dine penge, uden at gå på kompromis med hverken ydelsen eller kvaliteten. Det gør vi blandt andet ved at vi får produceret vores egne komponenter, for eksempel kabinettet QWERTZY AERO. Hvor du får enormt meget værdi, med frontpanel af gitter og hele 200mm blæsere i front er du sikret luftgennemstrømning som aldrig før. Det sikrer din nye gaming pc de optimale vilkår, selv under tunge gaming sessioner. Derudover er der naturligvis RGB belysning i blæserne i dette kabinet, som gør at din nye computer ikke bare yder fænomenalt, men også ser fantastisk ud! En gamer pc dine venner vil misunde!

Esport Series

Esport series er lavet med ét formål, at skabe den bedste gaming pc, med den bedste sammensætning, så du kan opnå den bedste spilleoplevelse til den bedste pris. Så simpelt kan det siges. I denne serie har vi nemlig fokus på at computeren som helhed, skal fungere optimalt, uden bottleneck og med optimale køleløsninger, som blandt andet indebærer at kabinetterne vi benytter er flow-optimeret, således at alle komponenterne kan få rigeligt med kold luft. Når den laves med vandkøling og sleeved kabler, får du altså en gamer computer af en anden verden. En sådan pc vil alle misunde! Hvis du vælger en gaming pc fra OGaming, kan du konfigurere den præcis som du vil. Skal den være helt "blacked out"? eller vil du have et mere hvidt system? Vi kan bygge din nye gaming pc præcis som du ønsker det.

ASUS Series

Med ASUS Series finder du din nye gaming pc, af absolut højeste kvalitet. ASUS er velkendt i gaming industrien for netop at producere komponenter og udstyr af ypperste kvalitet, hvilket du finder i denne serie. Derudover kan du også her konfigurere de vildeste computere, så du kan få et bæst af en gaming pc eller hvis du er vild med ASUS kan du også konfigurere den så den udelukkende består af ASUS komponenter. Find din nye gaming pc her.

Kun de bedste komponenter

Vi har altid haft stort fokus på kvalitet. Det skal dog ikke være sådan, at vores priser stikker af grundet dette, og årsagen bag at vi kan sælge en gamer pc til så billig pris er grundet kvantitet. Når du kigger efter en ny gaming pc er det vigtigt at kvaliteten følger med, og vi har siden 2019 solgt titusindvis af computere. Vi kan derfor bryste os af at være den hurtigst voksende system integrator virksomhed i Danmark. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre ved hjælp af gode partneraftaler. Vi udvælger vores partnere ud fra visse kriterier, hvoraf den absolut vigtigste er kvalitet. Og derfor er vi på komponentsiden partnere med ASUS, og på kølere, kabinetter m.fl. partnere med bl.a. Fractal Design. Det er din garanti for en computer af absolut højeste kvalitet.

Hvilke komponenter er vigtige i en gaming pc?

I en gaming pc har man typisk 7 vigtige komponenter, disse 7 vil vi kategorisere og forklare nedenfor.

Kabinet

Kabinettet er en enorm vigtig del af computeren, og ikke bare hvordan pc'en skal se ud. Når du beslutter dig for hvilket kabinet du ønsker at bruge, så er det altså vigtigt at du husker at tænke på hvordan det pågældende kabinet yder. Med ydelse tænker vi selvfølgelig ikke på, at det giver dit spil højere FPS eller bedre grafik, men snarere at det er vigtigt at der er en god luftgennemstrømning (Læs: AIRFLOW) i kabinettet. En god luftgennemstrømning er vigtig, da det er med til at pust frisk luft ind i din gaming pc, og lige så vigtigt; Trække den varme luft ud igen. Gode kabinetter har typisk en form for gitter i fronten (LÆS: Meshfront) som ikke hindrer luftgennemstrømning, som en glasplade for eksempel vil gøre det. Et kabinet med ekstremt god luftgennemstrømning er et QWERTZY AERO kabinet, som du finder i vores Entry Series

Bundkort

Den vigtigste komponent, som ofte overses, er bundkortet. Bundkortet kan man sige er hovedkomponenten, som sikrer at alle andre komponenter kan kommunikere sammen. Når du kigger efter et godt bundkort, så er det vigtigt at det først og fremmest har de muligheder du har behov for. Det kan være hvor mange M.2 porte det har, eller om det er med 2 eller 4 rampladser. Det kan også være hvor mange SATA porte der er i bundkortet. Noget andet vigtigt, er hvorvidt bundkortet tillader overclocking, og til den del er det endnu mere essentielt hvor god VRM køling der er på det pågældende bundkort. Hvis VRM kølingen er dårlig, vil din pc throttle når du gamer til langt ud på natten.

Processor

Processoren er hjernen i pc'en, om man vil. Det er den der bearbejder al dataen i pc'en, og sikrer at det kommer de rigtige steder hen for videre bearbejdning. Den har for eksempel de første inputs i al data, som skal videre til grafikkortet for grafisk bearbejdning og videre til din skærm. Hvis processoren er for dårlig til dit behov, så vil du altså opleve en flaskehals (LÆS: Bottleneck), hvorved den ikke kan bearbejde dataene hurtigt nok. Det kan resultere i, at man får lavere ydelse end forventet, og /eller at pc'en begynder at hakke og lagge.

Grafikkort

Grafikkortet er en af de vigtigste komponenter i en rigtig gaming pc. Et stort grafikkort kan bearbejde mere data hurtigere, og vil derved generere en højere FPS og kan håndtere højere grafiske indstillinger. Grafikkortet er altså enormt vigtigt, hvis du ønsker at få den ultimative fordel over dine modstandere med en høj FPS, eller at du ønsker at nyde den komplette visuelle oplevelse i dit nye spil. Med en høj FPS er det dog også vigtigt med en høj opdateringsfrekvens på skærmen, vi har den helt ideelle skærm, QWERTZY T280

Ram

RAM står for "Random Access Memory" og er en slags midlertidig ekstremt hurtig lagringsenhed, hvor styresystemet kan gemme data som hurtigt skal bearbejdes eller bruges i øjeblikket. Vi anbefaler typisk 16GB ram, da det dækker de flestes behov, men hvis man streamer mens man spiller på sin gaming pc, så vil man opleve at 16GB kan være for lidt. Til det behov anbefaler vi 32GB ram.

SSD

SSD står for "Solid State Disk" og er en nyere form for lagringsdisk, som er markant hurtigere end traditionelle harddiske (Op til 140 gange!) specielt de nye Gen4 NVMe M.2 SSD'er. I forhold til en almindelig SATA SSD er en Gen4 NVMe M.2 SSD op til 14 gange hurtigere! Hvilket betyder at din opstartstid til Windows, og dine indlæsningshastigheder til store spil markant forkortes på din nye gaming pc. Det vigtige ved ens lagringsdisk er, at man har nok plads til sit behov. Har man rigtig mange spil som man skiftes mellem at spille, som kræver at alle er installeret på én og samme tid, så kræver det selvfølgelig en større lagringsdisk. Typisk er 1TB dog nok til de flestes behov.

Strømforsyning

Den absolut mest oversete komponent i en stationær pc. Strømforsyningen er vigtig, da den både regulerer strømmen fra væg til pc, men også fra strømforsyning til komponenter. Hvis man køber en for billig strømforsyning kan det resultere i, at den slet ikke yder så mange watt som den ellers er angivet til, og /eller i værste tilfælde at den kortslutter og tager resten af komponenterne med. En ny gaming pc kan i dag trække rigtig meget strøm, hvilket blot gør det endnu mere vigtigt med en højkvalitets strømforsyning. Vi benytter kun strømforsyninger af højeste kvalitet fra Corsair og ASUS.

Det bedste gaming udstyr

Hos OGaming har vi også et bredt udvalg af gaming udstyr. Vores brede udvalg, er specifikt valgt ud fra vigtige parametre som kvalitet, ydelse og pris. Da vi selv er gamere, ved vi selvfølgelig også hvordan rigtigt gaming udstyr skal være. Vi har derfor også kun de bedste producenter med i vores udvalg, og det er din garanti for det bedste gaming udstyr.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk