One Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  One Gaming PC

  Vores One Gaming computer er vores mindste maskine. Det er en rigtig fin begyndermaskiner eller hvis man ikke har behov for at spille de største og nyeste titler. I Ogaming One får man meget for pengene. Computeren indeholder nyeste generation AMD Ryzen CPU og et Asus GeForce RTX grafikkort. Den leveres med den meget effektive og prisstærke AMD Ryzen 7500f processor med med 6 kerner og 12 tråde, og det prisvenlige, men stærke, RTX 3050 grafikkort. Denne kombination sikrer dig en god spilleoplevelse, der er unik i denne prisgruppe. Det hele er bygget ind i det lækre RGB kabinet med meget effektiv køling.

  Vores One gamer er desuden udstyret med 16GB DDR5 CL30 ram og en hurtig NVMe SSD lagerenhed, som sikrer hurtige opstartstider i både styresystemet og i spil.

  Alle vores komponenter er nøje udvalgt for at sikre den bedste balance mellem ydelse og pris. Derfor har vi også valgt et kabinet med sublimt airflow, som giver de bedste forudsætninger for at køle komponenterne. Kabinettet er derudover også udstyret med 4 flotte og effektive RGB kølere, tre i fronten, og en ekstra 120mm blæser som sidder i bag, hvilket ser enormt godt ud, og er med til at sikre et enormt godt airflow.

  Sidst men ikke mindst giver vores konfigurator dig mulighed for at opgradere en eller flere dele, således at din nye maskine er tilpasset netop dine ønsker og behov.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk