Corsair Virtuoso RGB Wireless SE 7.1 Gaming Headset-1

Corsair Virtuoso RGB Wireless SE 7.1 Gaming Headset

  • Gamingheadset
  • 7.1 Surround, 50 mm. driver
  • Trådløst
  • Special Edition
Din pris
1.499
DKK
Forventet levering 1-2 hverdage
Læg i kurv
Beskrivelse

Corsair Virtuoso RGB Wireless SE 7.1 Gaming Headset

CORSAIR VIRTUOSO RGB Wireless SE leverer en sublim lydoplevelse for de mest kræsne gamere, og kombinerer kompromisløs lydkvalitet med imponerende komfort, så du aldrig har lyst til at tage headsettet af.

CORSAIR VIRTUOSO RGB Wireless SE kan tilsluttes til stort set enhver enhed med den trådløse CORSAIR SLIPSTREAM teknologi, 3,5 mm kablet eller 24bit/96KHz USB kablet. Det giver dig mulighed for at anvende dit headset på tværs af alle dine enheder, så du kan nyde fantastisk lyd, uanset hvor du er.

Den indbyggede mikrofon i CORSAIR VIRTUOSO RGB Wireless SE lader din stemme gå klart og tydeligt igennem, uanset om du taler med vennerne på Discord eller laver en voice-over på din nye video. Og skal du på farten, kan du let tage mikrofonen af headsettet og bruge CORSAIR VIRTUOSO RGB Wireless SE som almindelige hovedtelefoner.

Med en letvægts aluminiumskonstruktion er du sikret en lang levetid på headsettet og en behagelig oplevelse, når du har det på. Med op til 20 timers trådløs batterilevetid og 18 meters rækkevidde, får du samtidig den absolutte lyttefrihed, når du kan bevæge dig rundt, uden at gå glip af noget som helst.

På hver ørekop er et mikroperforeret mønster, og igennem dette kan man se det flotte RGB-lys, hvilket giver et raffineret udtryk. Lyset tilpasses i CORSAIR iCUE-softwaren, der også gør det muligt at lave dine egne equalizer-indstillinger, aktivere fordybende 7.1-surroundlyd og mere, hvilket gør dig til maestroen af din spiloplevelse.

Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk