Asus VG249Q3A TUF 24" FHD - IPS - 180Hz-1

Asus VG249Q3A TUF 24" FHD - IPS - 180Hz

  • 24" IPS 1ms, 180Hz
  • FullHD (1920x1080)
  • 2xHDMI, 1xDisplayport
Din pris
1.399
DKK
Forventet levering 1-2 hverdage
Læg i kurv
Beskrivelse

Asus VG249Q3A TUF 24" FHD - IPS - 180Hz

Er du klar til at opgradere din gamingoplevelse? TUF Gaming VG249Q3A er en 23,8" Full HD-skærm med et lynhurtigt 180Hz IPS-panel, der giver dig en enorm fordel i hurtige spil. Med knivskarpe billeder, superflydende bevægelser og et væld af gamingfunktioner er denne skærm perfekt til både professionelle gamere og entusiaster.

180Hz opdateringshastighed og 1ms responstid: Glem alt om slørede billeder og forsinkelse. Med en opdateringshastighed på 180Hz og en responstid på 1ms (GTG) får du en uovertruffen gamingoplevelse, hvor du altid er et skridt foran dine modstandere.

AMD FreeSync™ Premium: Få et superflydende billede uden screen tearing med AMD FreeSync™ Premium-teknologi. Denne teknologi synkroniserer skærmens opdateringshastighed med din grafikkorts framerate, så du kan nyde en jævn og behagelig spiloplevelse.

ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB): ELMB-teknologien eliminerer ghosting og slørede billeder, så du får en knivskarp og responsiv gamingoplevelse.

Variable Overdrive: ASUS Variable Overdrive-teknologien justerer overdrive-indstillingerne dynamisk i takt med opdateringshastigheden, så du altid får et optimalt billede.

Flere gamingfunktioner: Få en konkurrencefordel med ASUS Shadow Boost-teknologien, der lyser mørke områder op uden at overeksponere lyse områder. Og med GameVisual-teknologien kan du vælge mellem 7 forskellige indstillinger, der optimerer billedet til den type spil du spiller.

Skånsom for dine øjne: ASUS Flicker-Free-teknologi minimerer flimren, mens ASUS Low Blue Light-teknologien beskytter dine øjne mod skadeligt blåt lys.

Tilslutningsmuligheder: Skærmen har flere forbindelsesmuligheder, inklusive to HDMI 2.0-porte og en DisplayPort 1.2-port.

Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Tilpasset efter fine ønskerTilpasset efter dine ønsker
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk