Asus VG279QM1A TUF 27" FHD - IPS - 280Hz-1

Asus VG279QM1A TUF 27" FHD - IPS - 280Hz

  • 27" IPS 1ms, 280Hz
  • FullHD (1920x1080)
  • 2xHDMI, 1xDisplayport
Din pris
2.049
DKK
Forventet levering 1-2 hverdage
Læg i kurv
Beskrivelse

Asus VG279QM1A TUF 27" FHD - IPS - 280Hz

Asus TUF Gaming VG279QM1A er en lækker gamingskærm – perfekt til dig, der spiller lynhurtige spil!
I selv de mest hektiske spil, flyver billederne afsted hen over denne 27” store skærm, takket være en opdateringshastighed på helt op til 280Hz. Og med en responstid på 1 ms, kan du også sige farvel til ghosting og motion blur. Dermed får du en kæmpe fordel, uanset hvilket spil du kaster dig ud i, da alt vil bevæge sig helt flydende, så du kan være mere nøjagtig med musen, og nå at reagere på alt hvad der sker.

VG279QM1A er udstyret med et FullHD (1920 x 1080) IPS-panel. Farverne i et IPS-panel er super flotte og klare, og du får endnu bedre betragtningsvinkler, så du kan se det hele, næsten uanset hvordan du sidder. Det er perfekt til spil, hvor farvenuancerne er vigtige, men også til alt andet, du bruger computeren til.

For at gøre din gaming-oplevelse endnu federe, har ASUS udstyret skærmen med ekstra-funktioner som Extreme Low Motion Blur Sync, AMD FreeSync Premium og G-Sync Compatible. Det er alt sammen med til at sikre, at billedet altid er optimalt, og at du undgår screen tearing og slørede billeder. ASUS har også smidt en GamePlus hotkey ind i skærmen, der giver dig ekstrafunktioner som eks. sigtekorn, FPS-tæller, timer og mget mere.

ASUS TUF Gaming VG279QM1A er alt i alt en rigtig fed gaming skærm, der er bygget til at holde, og som kommer med alle de funktioner, du har brug for, når du vil være den bedste!

Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk