Opsætningsguide

Denne guide vil hjælpe dig med at opsætte din nye gaming pc, derudover vil der være svar på de mest almindelige spørgsmål.

Indholdsfortegnelse

 • Udpakning
 • Tilslutning af PC
 • Styresystem
 • Ofte stillede spørgsmål

 

Udpakning

Når du modtager computeren er den pakket godt ind for at beskytte den under fragten. Det er derfor vigtigt at du, inden du tænder den, tager det skum ud, som er inde i computeren. Dette gøres let ved bare at skrue glas siden af og forsigtigt hive skummet ud. (Hvis du ikke har glas eller akryl side, så skal du tage venstre side af.)

I kassen med computeren medfølger der:

 • Pose, flamingo og skum
 • Strømkabel
 • Ved køb af modulær strømforsyning, ekstra kabler
 • Evt. det ekstra udstyr som er købt med.

Tilslutning af PC

Når din gamer PC er pakket ud skal den tilsluttes. For at kunne bruge din computer er det vigtigt at få tilsluttet:

 • Strøm
 • Skærm
 • Mus
 • Tastatur
 • Evt. højtalere/headset

Især tilslutningen af skærm er vigtig at få gjort på den rigtige måde, der er nemlig flere muligheder, men kun en af dem virker.

Hvis du har et dedikeret grafikkort (f.eks. RX 5700 XT eller RTX 2070 Super), er det vigtigt du bruger en af de vandrette udgange i grafikkortet, fremfor den i bundkortet. Du vil nemlig ikke have noget billede hvis du bruger dem i bundkortet.
(Er du i tvivl kan du se illustrationerne nedenfor, øverste billede viser en pc med dedikeret grafikkort, nederste billede en pc uden dedikeret grafikkort.)

Men har du derimod indbygget grafikkort (VEGA 11 eller VEGA 8), har du ikke et dedikeret grafikkort og skal derfor bruge udgangene i bundkortet.

Når skærmen er koblet rigtigt til kan resten af udstyret kobles til og computeren kan tændes. Husk at tænde for strømforsyningen bagpå.

 

Styresystem

Hvis du har købt en computer med Windows er computeren opsat og klar til brug. Har du derimod ikke købt Windows skal du selv installere det, og her er det vigtigt at det er med en nyere version af Windows, da der ellers kan være problemer med at installere drivers.

Hvis du har et ældre Windows installationsmedie kan du lave en ny her.

Har du købt den med Windows skulle alle drivers være installeret, men vi er kun mennesker, så der kan være sket fejl. Derfor har vi her lavet en liste over de drivers der kan være brug for:

Grafikkort:

Her skal du vælge den driver der passer til dit grafikkort, dette står både på din bestilling og din faktura.

Trådløs:

Hvis der er tilkøbt trådløs netkort kan vi have brugt to forskellige, det fremstår af din faktura hvilken, men det er også muligt at se på deres udseende.

NZXT Hue:

Har du købt et NZXT -i eller Elite kabinet er der indbygget RGB kit (hue+), denne kan styres med CAM. 

 

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har købt en harddisk i min pc, men kan ikke se den i windows.

Dette er formentlig fordi at disken ikke er blevet formateret, dette kan du dog selv hurtigt gøre.

Først skal du højreklikke på Windows-ikonet i nederste venstre hjørne. Derefter dukker denne menu op hvor du skal vælge “Diskhåndtering”.

Derefter vælger du “ny simpel diskenhed” på den “manglende” disk.

 

Jeg har modtaget en masse ekstra kabler, hvad skal jeg med dem?

Du har modtaget en masse kabler fordi du har en modulær strømforsyning. Alle disse kabler er til hvis du en dag ønsker flere, eller andre, ting i din PC, men indtil da er de bare med for en sikkerhedskyld og er blot gode at gemme.

 

Jeg har købt trådløstnetkort, men jeg kan ikke finde noget Wifi?

Dette er formentlig fordi der mangler en driver til det. Dem kan du hente på nettet ved at tilslutte lan-kabel til computeren.

Det trådløs netkort kan være to forskellige, det fremstår af din faktura hvilken, men det er også muligt at se på deres udseende.

Klik på navnet til det netkort der sidder i din PC og download driveren fra deres sider, derefter burde det trådløse netkort virke.

 

Jeg har ændringer i min PC, som ikke passer med det jeg har bestilt?

Vi laver aldrig store ændring på din bestilling uden at kontakte dig, men grundet leverings problemer kan der ske ændringer i model af især bundkort og ram, men dette vil aldrig være en ned-gradering, men derimod en sidestilling eller opgradering. Dette gør vi kun fordi vi ønsker at få jeres PC ud til jer hurtigst muligt, så i hurtigt kan få glæde af den.