Gaming udstyr

Hos OGaming er vi selv gamere, og vi ved, hvor vigtigt det er med det rette gaming udstyr. Hvad end du er professionel gamer eller gamer for hyggens skyld, så kræver den bedste præstation og den bedste gamingoplevelse godt gamer udstyr til dit setup. Har man ikke det rigtige udstyr, kan det være svært at hamle op med sine medspillere og især også modstandere. Er dit nuværende udstyr ved at være forældet, er det derfor kun en god idé at skifte det ud med noget nyt.

QWERTZY TE Mekanisk gaming tastatur

Tournament edition gaming tastatur, i minimalistisk og stilrent design.
Med røde mekaniske switches og RGB belysning.

QWERTZY Mousepad

En musemåtte skal ikke bare være en musemåtte, det er vigtigt at den er af høj kvalitet og sikrer et behageligt underlag til dit gaming udstyr.

Gaming muse

En mus er ikke bare en mus. Derfor tilbyder vi 4 forskellige modeller, som er nøje udvalgt i forhold til hvad den skal bruges til, hvad enten det er Counter Strike eller World of Warcraft, så finder du den rette gaming mus her.

Gaming headsets

Til gaming er det vigtigt at have et headset med surround sound, så du kan høre hvilken retning fjendtlige skud kommer fra. Derudover er det også vigtigt at headsettet har en god mikrofon, til når du er på discord eller andet med holdkammeraterne!

Gaming stole

Du tilbringer mange timer foran PC’en, og derfor er det vigtigt at komforten er med når du gamer. Derfor finder du hos os et nøje udvalgt sæt af stole, som sikrer dig optimal komfort når du gamer!

Skærme

Til gaming er det vigtigt med en høj frekvens på din gaming skærm (Hz) vi ved hvilke skærme der er mest optimale til gaming, fra 24” 144Hz monitors og op til den professionelle scene, hvor de bruger 240Hz 24,5” monitors!

For at få mest ud af din spiloplevelse kræver dit gaming setup både den helt rigtige skærmmustastaturheadset og stol. Dette kan du gå på opdagelse i her på siden og finde det rette udstyr til din gaming. Hos OGaming vil vi gerne tilbyde dig det bedste udstyr, og derfor har vi også udviklet vores eget gaming udstyr med brandet QWERTZY. Her får du udstyr af højeste kvalitet til favorable priser.

Det ultimative setup med gaming udstyr

Gaming udstyr er specielt udviklet til gaming, så du kan performe på den bedst mulige måde og derved få mest ud af din gaming. Når det kommer til gaming, er det ofte de helt små ting, der er forskellen mellem liv eller død, sejr eller nederlag. Det rette gamer udstyr kan være noget så simpelt som den rette størrelse på din musemåtte. Størrelsen på din gamer mus og dennes indstillinger har indflydelse på din musemåtte, og den rigtige størrelse musemåtte kan være afgørende for, om dit headshot er et hit eller miss.Derfor bør du også altid prioritere udstyret til dit setup og vælge det, der matcher din gaming og dit niveau. Noget udstyr er særligt godt til FPS-spil som DOOM, mens andet udstyr er bedst til MOBA- og MMORPG-spil som Heroes of the Storm og The Elder Scrolls Online.Uanset hvad du gamer, kan du hos OGaming finde udstyr til din gaming. Vi fører kun det bedste udstyr, som er med til at øge din performance og oplevelse in-game. Så gå på opdagelse i vores univers af gamer udstyr, og se, om ikke vi også har noget, der matcher dine krav og behov.Oplev også vores gaming pc'ere! Vi har pc'ere til et hvert behov. Se bl.a. de kraftfulde computere fra Entry Series, som fås til knivskarpe priser. Find også computere med høj ydeevne der kan være med på det højeste niveau. Eller vil du bygge din helt egen gaming pc, så har du selvfølgelig også mulighed for det her hos Ogaming. Ring på +45 51 20 01 70 eller skriv på info@ogaming.dk, hvis du har spørgsmål.