Gaming udstyr

Find dit nye udstyr til gaming lige her.

Beskrivelse

Gaming udstyr

Hvordan finder man det rigtige gaming udstyr?

Når du er på udkig efter nyt gaming udstyr, så er det vigtigt at det passer med ens behov. Derfor har vi hos OGaming et bredt udvalg af udstyr fra de bedste producenter. Alt dette gaming udstyr, passer perfekt sammen med vores Gaming pc'er hvor du ved køb af gaming pc, også får rabat på udstyret.

Nedenfor har vi sammensat en kort gaming udstyrs guide

Sådan finder du den rigtige gamer mus

Når du kigger efter en ny mus, er det vigtigt at du finder en som ligger rigtigt i din hånd. Derfor skal du holde øje med hvorvidt musen er ambidextrøs, eller om den udelukkende er til højre hånd. Derefter skal du kigge efter størrelsen på musen, de fleste mus har dog en generel størrelse, men hvis din hånd er mindre eller større end gennemsnittet kan det være relevant for dig. Til slut kan du kigge efter DPI, som er en indikation for hvor hurtigt musen kan bevæge sig, og naturligvis efter udseendet så du finder en mus du vil have.

Hvad er forskellen mellem et gaming tastatur, og et almindeligt tastatur?

Når du kigger efter et nyt tastatur, så er det vigtigt at størrelsen på keyboardet matcher overens med hvad du har plads til. En anden vigtig faktor i størrelsen, er hvorvidt du har behov for numpad, da de mindre keyboards ikke har numpad. Derudover er der forskellige slags taster, hvortil de røde switches er mere lineære og uden taktilt bump, mens brune og blå switches er mere taktile. Ved en taktil switch, har du en modstand før du egentlig klikker tasten ned og derved får et "klik", mens du ved en lineær tast ikke har denne modstand, og derved hurtigere kan klikke tasten ned. Ulempen ved en lineær tast, er at man ikke mærker en modstand, og derved kan komme til at trykke en tast ned uden at ville trykke på den givne tast.
Til slut er der gaming tastaturer med hurtigere responstid, herunder det anmelderroset Corsair K70 Low profile rapidfire gaming tastatur, som er med såkaldte "speed switches" som reagerer hurtigere end andre taster når man trykker på den.

Hvordan finder man den rigtige gamer skærm?

Når du kigger efter en ny skærm til gaming, så er det vigtigt at afdække dit behov. Hvis du oftest spiller spil, som kræver hurtige bevægelser som for eksempel Counter Strike eller Fortnite så er det vigtigt med en gaming skærm som har en høj opdateringsfrekvens og en lav responstid. Med den roste QWERTZY T280 får du en skærm med hele 280Hz opdateringsfrekvens og 0,4ms responstid! Så får du en fordel på slagmarken over andre spillere med knap så hurtige skærme.

Sådan finder du den rette gamer stol

Når du kigger efter en ny gaming stol, er det vigtigt at du først og fremmest finder en der passer din vægtklasse og højde. De fleste stole har en vægtklasse på op til 150Kg, og enkelte op imod 200Kg. De større stole er også typisk bredere og mere robuste, så de passer en større person. Det giver derfor ikke mening at købe en stol, med en vægtklasse på op til 200Kg hvis man vejer 90Kg. Generelt anbefaler vi Nordic's Heavy Metal gamer stol hvis du vejer 130Kg eller mere. Hvis din vægt er under 130Kg, så anbefaler vi en hvilken som helst af vores andre Gamer stole. Da du så er sikret en god komfort, og en lang levetid på din nye gamer stol.

Hvad er forskellen mellem et gaming bord og et almindeligt kontor bord?

Et gaming bord er oftest bygget i et slidstærkt materiale, og med en god overflade. På de fleste borde til gaming setups, er der endvidere en stor medfølgende musemåtte som dækker hele overfladen. Enkelte har også indbygget kopholder, og kan justeres i højden. En anden stor fordel er, at der oftest er kabelskinner indbygget i bordet, som man oftest finder på dyrere kontorborde.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk