Gaming borde

Her finder du gaming borde til den kræsne gamer! De fås med eller uden hæve og sænkefunktion.

Beskrivelse

Gaming borde

Skriveborde til gaming er mere end bare et bord

Disse Nordic Gaming skriveborde er designet og bygget med omhu, og med gaming i tankerne, så det er nemt at lave kabelføring til både dit udstyr, men også til din gaming computer, og de kommer ofte med en kopholder til dine drikkevare. Så du uden besvær kan spille i mange timer, uden at frygte at du skulle komme til at spilde!
Her er en af gamerens værste fjender, nemlig væske i dit gaming udstyr blevet tæmmet, så længe din drikkevare befinder sig i kopholderen.
Skulle det ske at du sidder og er i tvivl om hvilket bord er det helt rigtige for dig, så er vores dygtige medarbejdere altid klar ved telefonen eller på mail, til at kunne råde og vejlede dig, i dit køb af et nyt gaming skrivebord.

Dit nye gaming skrivebord, skal kunne dække dine behov.

Derfor bliver gamerborende fra Nordic Gaming leveret med én stor musemåtte, så du har rigeligt med plads til store armbevægelser, når du sidder og spiller dine favoritspil. Hvis det skulle ske at den medfølgende musemåtte ikke er tilstrækkelig, kan du finde vores udvalg af musemåtter ved at klikke lige her. Skrivebordene som er, vist ovenover er designet med det formål at skulle imødekomme dine behov og til at give dig den bedste spilleoplevelse. At du får den bedste oplevelse, betyder alt for os her hos OGaming, derfor er det også vores vores vigtigste opgave at sørge for at du som kunde, får det helt rigtige gaming udstyr.

Hos OGaming synes vi det er vigtigt med plads på skrivebordet.

Gamerbordene giver dig desuden rigeligt med plads til, for eksempel dit gaming tastatur, eller du kan vælge at ligge dit headset ned ved siden af tastaturet, uden at mangle plads, når du skal strække dig, eller skal en tur ud til køleskabet for at hente nye drikkevare.
På gaming bordene i vores sortiment er der plads til dit udstyr, skulle det ske at du sidder i den situation at du mangler noget udstyr til gaming, men ved ikke hvad du skal vælge, eller det kan også være at du er i tvivl om hvor du skal lede, så kan du altid finde det lige her.

Borde med rigtig god plads til de fleste gamer skærme.

Skrivebordene i vores sortiment giver dig også rig mulighed for at få plads til din skærm eller skærme, hvis du har mere en én gaming skærm. Hvis du ikke har en gamer skærm, eller kunne du bare godt tænke dig at opgradere din nuværende, så har vi hos OGaming et rigtig fint sortiment af gamer skærme, hvor vi sælger skærme der egner sig både til den nye gamer og de mest entusiastiske gamere. I vores sortiment finder du alt fra de enormt fede IPS paneler, som giver et knivskarpt billede, til skærme der har helt ned til 1ms (GTG) responstid, så du altid er klar når du ser en spiller fra det modsatte hold på skærmen.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk