Asus ROG Pugio II Wireless Gaming Mus-1

Asus ROG Pugio II Wireless Gaming Mus

Din pris 599 DKK
TILBUD
499
DKK
Forventet levering 1-2 hverdage
Læg i kurv
Beskrivelse

Asus ROG Pugio II Wireless Gaming Mus

Leder du efter en gaming mus med ultimativ customization, så er ASUS Pugio II med dens ambidextrøse design det helt rigtige valg for dig. Musen kommer med konfigurérbare sideknapper, så du selv kan bestemme over dens layout, og hvor dens push-fit funktion giver mulighed for at justere musens klikmodstand. Denne push-fit funktion gør det også muligt at øge musen levetid udover det normale, da du har mulighed for at udskifte slidte kontakter. 
ASUS har formået at designe en gaming mus hvor både design og funktionalitet går hånd i hånd. 

Med musens metal-grå finish kan denne gaming mus fra ASUS være et utrolig stilrent tilføjelse til dit gaming setup. Ikke nok med den flotte finish er der også graveringen på undersiden samt maya-inspirerede gummi på sidepanelerne, som sikre et behageligt greb om musen. 

Med det indbyggede ASUS Aura RGB belysning er du sikret millioner af farver, og sammen med de seks lyseffekter som er forud installeret, kan du nemt koble det op med dit eksisterende belysning, så alt matcher. 
Pugio II kommer med en ultra avanceret optisk sensor med 16.000 dpi, som sikre at hver bevægelse bliver registreret korrekt og giver den nøjagtige præcision som du fortjener. Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk