Beskrivelse

MINI Series

Hvis du ønsker dig en kompakt gaming pc, uden at gå på kompromis med hverken ydelsen eller støjniveauet, så er Lian Li Q58 kabinettet et ekstremt godt bud. Dette kabinet fra Lian Li understøtter nemlig en normal-størrelse strømforsyningen, så selvom small-form faktor gamer computere typisk er ekstremt dyre, medmindre man vil gå på kompromis flere steder, så er disse enormt godt prissat. Du betaler nærmest det samme som en almindelig gamer pc!

Kan en lille gaming pc godt være kraftfuld?

Ja! I dag er computere komponenter så langt fremme, at du faktisk kan få dig en lille gamer pc der ikke fylder mere end en konsol. Derudover kan de være ekstremt stilrene, præcis som Lian Li Q58 kabinettet, der nemt kan indgå som en del af indretningen i hjemmet.

Hvad er fordelen ved en lille gamer pc?

Fordelen ved en lille gamer pc, er at du nemt kan tage den med til blandt andet LAN events, eller hvis du blot skal over til nogle venner og spille. Derudover er det nemmere at få plads til en lille pc på skrivebordet, kontra et stort monstrum.

Men hvad er så ulemperne ved en kompakt gaming pc?

Ulemperne er ofte, at man går på kompromis på enten ydeevnen, prisen eller støjniveauet. Oftest er det sådan, at mere kompakte gamer computere enten er ringere end en konventionel størrelse gaming pc, eller larmer mere grundet den meget kompakte størrelse. Og hvis man ikke ønsker de kompromisser, så koster pc'en meget mere end en almindelig gamer pc.
Heldigvis har Lian Li lanceret deres Q58 kabinet, som understøtter op til et 280mm vandkølingssystem, og en almindelig ATX strømforsyning. Det muliggør noget kraftigere gamer pc'er, uden at gå på kompromis med hverken prisen, køleevnen eller ydelsen.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk