Beskrivelse

MIDI Series

I denne serie finder du et stort udvalg af de fedeste gamer computere, som alle kan konfigureres og fyldes med dele fra NZXT i højeste kvalitet. Computerne her er i det velkendte midi-tower fra NZXT, nemlig deres H510 kabinetter, som fås som både FLOW-variant og ELITE-variant. Hertil er FLOW-varianten optimeret til luftgennemstrømning, mens Elite kabinettet er designet til at give dig det fedeste udseende.

Høj kvalitet

NZXT har eksisteret i mange år, og har altid fokuseret på at lave komponenter af højeste kvalitet. Hos OGaming er vi glade for vores partnerskab med NZXT, da det giver os mulighed for at skræddersy de her lækre gaming pc'er til jer. Det vi nok er mest begejstrede for hos netop NZXT, er deres stilrene designs og vandkølingssystemer, som virkelig skiller sig ud fra alle andre, med et banebrydende design og infinity loop. En gamer pc fra NZXT Series giver dig med garanti en fed pc.

Hvor finder man en god gamer pc?

Det gør du i vores Esport Series, som er delt op i 3 kategorier, en MINI serie som tilbyder dig kompakte gamer computere uden at gå på kompromis med hverken prisen, ydelsen eller larmen. De er alle bygget i det enormt lækre Lian Li Q58 kabinet, og giver dig lige præcis det du har behov for, hvis du har drømmen om en lille og stilren gaming pc.
Vores Midi serie, som du er inde på her, giver dig alt det bedste fra alle verdener, uden at være for lille eller for stor. I denne serie kan du uden problemer have en stor luftkøler, stor vandkøler eller hvad du ønsker og samtidig have plads til et stort grafikkort. Også uden at du behøver bekymre dig om, hvorvidt pc'en kan komme af med varmen igen.
I vores High-End serie finder du de ultimative computere til gaming, de er bygget i det lidt større NZXT H7 kabinet som kan indeholde helt op til 7 blæsere! Så får du for alvor optimeret dit airflow i pc'en, og med et sådan system er det kun fantasien som sætter grænser for hvad der kan bygges i det.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk