Beskrivelse

HIGH-END Series

Med det nye H7 kabinet fra NZXT får du et kompromisløst kabinet med fokus på luftgennemstrømning (LÆS: Airflow) som sikrer alle dine komponenter kan få kølig luft og derved yde optimalt. I denne serie kan du uden problemer konfigurere den absolut største og vildeste gamer pc, uden bekymringen om kabinettet er godt nok til de valgte komponenter.

Kraftig gaming pc

Når du konfigurerer din nye computer, så er det vigtigt at den dækker alle dine behov. Her er det vigtigt, at du nøje overvejer hvad du skal bruge pc'en til. I vores NZXT H7 serie, finder du de absolut kraftigste systemer til gaming. De er alle bygget i det nye og kompromisløse kabinet NZXT H7. I denne serie af gamer computere, er du ikke begrænset på hverken den ene eller den anden måde, disse systemer kan indeholde det vildeste hardware, uden at du skal gå på kompromis med temperaturen, ydeevnen eller prisen. De er nemlig, udover at være ekstremt gode, også rigtig godt prissat.

Hos OGaming er vi specialster indenfor gamer pc'er

Når du kigger efter en ny gaming pc, så kan det være en fordel at købe af specialister. Altså, nogen som udelukkende lever af at producere computer systemer til gaming, og det gør vi. Vi har en årelang erfaring indenfor netop dette felt, og det er din garanti når du køber ny gamer pc, at du får det absolut, til den absolut bedste pris. Hvis du er i tvivl om hvilken pc du skal vælge, så kan du altid ringe til os eller skrive en mail, og så vil en garvet medarbejder vejlede dig til det helt rigtige produkt. Vi ønsker nemlig hverken at oversælge eller undersælge dig en løsning, det er vigtigt for os at du får præcist det, som du har behov for. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, for at få den helt rette gaming pc til dit behov.

OGaming - Vi sælger ikke bare en gaming pc, vi sælger en service.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk