Phenom Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Phenom Gaming PC

  Skal du have en ny computer til 1440p gaming eller flere FPS i CS:GO? Hos OGaming har vi sammensat en gamer pc af de nyeste dele på markedet. Den nye 13. generations processor i7-13700Kf fra Intel, leverer en høj ydeevne med sine 16 kerner, 24 tråde og en turbofrekvens på op til 5.4GHz. I kombination med det kraftfulde GeForce RTX 4070, får du altså en maskine som kan levere en suveræn spilleoplevelse hvad du end spiller. Hos OGaming elsker vi de nye grafikkort og de muligheder det giver til gaming, og at de giver gamere mulighed for at spille de nyeste titler uden at skulle gå på kompromis med settings og opløsning.

  Din nye Phenom Gamer kommer også med en lynhurtig PCIe 4.0 SSD, som giver en stor forbedring i hastighed sammenlignet med de traditionelle lagerenheder som SATA SSD og mekaniske harddiske. En hurtig SSD betyder meget for helhedsoplevelsen.

  For at sikre at alle komponenterne kan yde optimalt, så har vi samlet det hele i et airflow optimeret og meget lydsvagt kabinet. Kabinettet er udstyret med god køling, og hele 4 stk. flotte RGB kølere der samlet giver en rigtigt effektiv samlet køleløsning.

  Ligesom vores øvrige udvalg er Phenom ingen undtagelse hvad angår kvalitet. Hos Ogaming bruger vi de førende mærker som Asus, Corsair og Kingston for at sikre en god og ensartet kvalitet. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller ydelse.

  Phenom gaming pc kan yderligere opgraderes efter ønske ved at trykke på hver enkelt komponent ovenfor.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 2 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc2 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk