NZXT ITX Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  NZXT ITX Gaming PC

  Denne kompakte gaming computer er bygget i NZXT H1 kabinettet der er et flot lille lodret kabinet. Oplevelsen af buildet er strømlinet med integreret 140mm 100% vedligeholdelsesfri vandkøler og en god 650W 80+ Gold strømforsyning, begge fra NZXT. Det dobbeltkamrede kølesystem leverer overlegen køling til processor og grafikkort og forsyner hver med en dedikeret luftkilde.

  Det kompakte vertikale design giver et lille rumligt fodaftryk, så du kan bevare din skrivebordsplads uden at ofre spiloplevelsen og ydelsen. Kabinettet fylder kun 18x18cm på bordet og er 38 cm højt. Luftstrømmen med dobbelt kammer er termisk designet til at give CPU, GPU og PSU mulighed for at trække frisk luft ind og sende den varme luft ud, uden at påvirke temperaturerne i de nærliggende komponenter.

  Med denne gaming computer kan du spille alle dine yndlingsspil med rigtig god grafik, og høj FPS. Det kraftfulde Nvidia GeForce RTX 3060Ti grafikkort trækker nemlig alle spil og giver en utroligt god gaming oplevelse. Kombineret med den gode processor fra Intel, får du også nok processorkraft til hvad du end ønsker. Ønsker du for eksempel at streame dit spil mens du gamer? Så kan du nemt det. Vi anbefaler dog 32GB hvis man ønsker at streame større spil, samtidig med man spiller.

  Hos OGaming er vi eksperter indenfor gamer computere, og vi deler med glæde vores ekspertviden videre, så du kan få det helt rette produkt, til den helt rigtige pris. Vi vægter nemlig kundeservice enormt højt. Udover en høj kundetilfredshed, så har vi faktisk også virkelig hurtig leveringstid, og så yder vi også hele 3 års garanti på de computere vi sælger.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk