OGaming computer series

Under opbygning.

Gaming PC

Vi har forskellige computer serier, som alle tilbyder noget specielt. For at gøre det simpelt for dig, og guide dig i den rigtige retning, har vi skrevet dette blogindlæg. Hvor vi vil komme ind på de forskellige serier, og hvad der er godt ved dem, samt hvorfor du skal vælge den ene frem for den anden.
Ønsker du derimod at samle din egen gaming pc, så har vi måske Danmarks bedste konfigurator, hvor du helt fra bunden kan sammensætte din nye gamer pc præcis som du vil.

 

Entry Series

Vores Entry Series pc’er, er til dig der ønsker absolut mest værdi for pengene. Her finder du nøje udvalgte konfigurationer, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bygger disse computere i det kompakte og lækre Fourze T320, som har 2 stks kæmpe 200mm blæsere i fronten, og 1 stk 120mm i bag. Med denne opsætning er du sikker på, at din nye gaming pc har nok airflow. Du finder vores Entry Series her: ENTRY SERIES

Under Entry Series, finder du 6 modeller, og herunder vil vi kort komme ind på de forskellige modeller, og hvad der er godt ved dem.

 

AMD Entry Gamer

Er til dig, der vil i gang med at spille. PC’en er bygget med den ganske fine APU processor fra AMD, en Ryzen 3200G, som har en indbygget grafikchip. Denne pc er blandt andet ideel til mindre spil, som Minecraft, Roblox og Counter-Strike. Det der gør denne model helt speciel, er at den er klar til at blive udvidet. Du skal blot købe et dedikeret grafikkort og smide i, og så er den klar til større spiltitler også! Dette kan naturligvis gøres uden at bryde vores garanti.
Find computeren her: AMD ENTRY GAMER

 

Intel Gamer og AMD Gamer

Vi anbefaler disse computere til 1080p gaming.

Vores Intel Gamer og AMD Gamer computere byder på en god spilleoplevelse, uanset hvad du spiller kan den trække det hele med god grafik. Ønsker du for eksempel at komme i gang med at spille, så er denne computer ideel til dig, uden at du behøver at bruge en formue. Forskellen på de 2 gamer pc’er, er, at den ene er med Intel processor mens den anden er med AMD processor. Begge kommer med nyeste generation fra de respektive producenter, som ved Intel byder på en 10. generations processor, mens AMD byder på en 3. generations processor. Begge computere kommer med et sublimt GTX 1660 Super grafikkort, hvilket betyder at du får en enormt stærk pc til prisen.
Find Intel computeren her: INTEL GAMER
Find AMD computeren her: AMD GAMER

 

Intel- og AMD Valor Gamer

Vi anbefaler disse computere til 1440p gaming.

I de større modeller af vores Entry Series, Valor Gamerne, finder du kraftfulde maskiner som er bygget til 2k /1440p gaming, altså en opløsning på 2560×1440. Disse gamer pc’er kommer med de kraftfulde AMD RX 5700 XT grafikkort med hele 8GB Videoram, og byder på en super lækker spilleoplevelse, uanset hvad du spiller. Så er dit budget omkring de 8.000, – DKK så får du her nogle enormt stærke gaming pc’er. Begge udstyres med nyeste processorer fra AMD og Intel, og begge kommer med 16GB ram og 512GB NVME M.2 SSD, så det eneste du skal gøre op med dig selv, er om der er nok lagerplads til dit behov.
Find Intel computeren her: INTEL VALOR GAMER
Find AMD computeren her: AMD VALOR GAMER