Beskrivelse

NZXT H7 Series

Med det nye H7 kabinet fra NZXT får du et kompromisløst kabinet med fokus på luftgennemstrømning (LÆS: Airflow) som sikrer alle dine komponenter kan få kølig luft og derved yde optimalt. I denne serie kan du uden problemer konfigurere den absolut største og vildeste gamer pc, uden bekymringen om kabinettet er godt nok til de valgte komponenter.

Hvor finder man den bedste gamer pc?

Du finder måske den bedste gamer pc hos os, vi pryder os nemlig blandt andet af vores høje serviceniveau, og vores ekspertviden indenfor alt der er IT-relateret, og specielt gaming universet. Vi kan konfigurere din nye gamer pc præcis som du ønsker, der er ingen begrænsninger. "You dream it, we build it."

Skal man have vandkøling i en gaming pc?

Vandkøling er en rigtig god løsning i en computer, da væsken hurtigt absorbere varmen fra processoren og leder varmen ud i radiatoren, som så køles af op til flere blæsere. Det sikrer i hvert fald at processoren yder optimalt.
Når det er sagt, så er luftkøling også godt. Der er både fordele og ulemper ved begge dele, og intet er mere rigtigt end det andet. Generelt får du dog et federe udseende ved at vælge et vandkølingssystem, det kan for eksempel være NZXT Kraken vandkølerne som ser ekstremt godt ud, og kan konfigureres i alle pc'erne fra vores NZXT Series.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk