HANDELSBETINGELSER

GENERELLE OPLYSNINGER

OGaming IVS

CVR: 40213473

Hjulmagervej 11a, 7100 Vejle info@OGaming.dk
+45 51 200 170

 

KØBSVEJLEDNING

Sådan foretages et køb på www.ogaming.dk  

 1. Du finder det ønskede produkt og tilføjer det til indkøbskurven. Dette gøres via ”TILFØJ TIL KURV” knappen.
 2. Når alle de ønskede produkter er tilføjet til kurven, klikker du på ”kurv” ikonet oppe til højre, og du har verificeret at det er de rigtige produkter der er i kurven, klikker du på ”Gå til kassen” nede til højre.
 3. I kassen skal du indtaste dine kundeoplysninger, vælge fragtmetode eller afhentning og vælge hvorledes du ønsker at betale.
 4. Når du er færdig, klikker du ”Gå til betaling.”

 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

– Du kan altid kontakte os pr. mail og få en returlabel til indsendelse, vi dækker ikke returnerings omkostninger du selv har betalt for, da vi tilbyder returlabels.

Ved reklamation og/eller garanti-sager gendannes styresystemdisken muligvis, sørg for at have sikkerhedskopieret!

Ved batterier skal der forventes slitage, og derfor kan du ikke forvente at få et nyt batteri fordi levetiden er blevet forkortet ved brug.

Varen sendes til:

OGaming IVS

Hjulmagervej 11a

7100 Vejle S

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, og hvad der forud for fejlen var sket. Du skal desuden give oplysning om fakturanummer eller ordrenummer. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

GARANTI

Hos OGaming IVS har du 3 års garanti på færdigbyggede stationære computere, medmindre andet udtrykkeligt er angivet. Garantien dækker konstruktions- og /eller materialefejl. – Garantien dækker ikke indstiksporte.

Ved bærbare pc’er har du 2 års garanti, som dækker konstruktions- og /eller materialefejl. – Garantien dækker ikke batterier monteret i bærbare, eller indstiksporte i bærbare.

Ved en garantisag hvor en defekt del skal skiftes, kan du risikere at få en anden komponent end den defekte del, givet at den defekte del er udgået og ikke længere kan skaffes. Du vil dog aldrig få en dårligere komponent ydelsesmæssigt end den komponent vi udskifter.

 

BETALING

På www.ogaming.dk er det muligt at betale ved bankoverførsel eller med betalingskort via QuickPay, betaling via bankoverførsel er forudbetaling.

– Vi accepterer Visa Electron og MasterCard. Visse dankort vil blive behandlet som kreditkort. Info til bankoverførsel fremgår af ordrebekræftelsen. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vær opmærksom på at der benyttes 3DSecure, dette er for at sikre dig som kunde, og os som virksomhed mod svindel. Vi hæver pengene når varen afsendes, og der kan aldrig hæves et større beløb end det du har godkendt.

 

LEVERING

Der tilbydes gratis levering via GLS, til Danmark.

Leveringstiden er normalvis 2-5 hverdage.

Fragt er inkluderet i prisen. Pakken kan desuden afhentes på adressen, hvor du vil modtage en SMS når den er klar til afhentning. Vi sender IKKE til Grønland og Færøerne.

 

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@ogaming.dk ved. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved brug af fortrydelsesretten, skal du være opmærksom på at du helt eller delvist kan miste dit købsbeløb, hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer. Beløbet du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi. Med andre ord må du teste varen, som du kan teste den i en butik.

Ved computere har vi en “Fair use” grænse, som beløber sig til 20 timer. Er pc’en benyttet i under 20 timer, og har du benyttet din fortrydelsesret indenfor 14 dage fra modtagelse af varen. Så anser vi den værende som ny, og du får det fulde beløb retur. 

Der er dog visse tilfælde, hvor købsbeløbet helt eller delvist kan bortfalde, uagtet af ovenstående. – Hvis varen lugter af røg, eller har anden unormal lugt.

 • Hvis varen er beskadiget.
 • Hvis emballagen er beskadiget. (Herunder også den interne flamingo.) – Hvis varen er støvet, eller bærer præg af at være brugt.

Det beløb du får retur, aftales på forhånd, alt efter værditab mv.

 • Det kan dog være, at vi ved modtagelse af varen kan konstatere at den er væsentligt mere brugt end fortalt, og derved kan det være at det beløb du reelt får retur er lavere.

RETURNERING

Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, skal pakken være os i hænde senest 14 dage efter du har meddelt os herom, ellers anses din fortrydelse som værende ugyldig. Du skal selv betale for at sende varen / varerne retur til os.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. Med andre ord må du teste varen, som du kan teste den i en butik.

Du skal sende varen retur inklusive al emballage, er der manglende eller skadet emballage vil du miste 10% af dit købsbeløb.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Senest 14 dage efter vi har modtaget varen retur får du dine penge tilbage, fratrukket eventuelle værdiforringelser. Eventuelle gebyrer for overførsler, betalinger og lignende vil ikke blive krediteret. herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

OGaming IVS

Hjulmagervej 11a

7100 Vejle S

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til OGaming IVS. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2 8800 Viborg www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

SALGSBETINGELSER GÆLDENDE ERHVERVSDRIVENDE

Vi gør opmærksom på, at der gælder visse andre betingelser for erhvervsdrivende, og hvis det ikke står herunder, så gælder betingelserne for private også hos erhvervsdrivende. Hvis der angives CVR nr. og /eller firmanavn ved køb, så anses du /I som værende erhvervsdrivende:

 • Der er INGEN returret.
 • 12 måneders reklamationsret.
 • Ingen garanti på varer.
  • Dette gælder da erhvervsdrivende benytter varerne på anden vis end en privat forbruger.
  • Dette gælder også selvom der på den givende vare og /eller faktura står at der er 3 års garanti. Medmindre andet udtrykkeligt er aftalt med os.
   • dk er en B2C webshop, og ikke en B2B webshop.
    Vores faktureringssystem tager ikke højde for om ordren er et erhvervskøbs eller et privatkøb, derfor vil der på fakturaen stå 3 års garanti, da det er standarden til B2C.
  • Ingen kredit.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 19/10-2020