Beskrivelse

NZXT Gaming PC Series

Byg den fedeste gaming pc i samarbejde med NZXT

Hos OGaming har vi i mange år haft et tæt forhold med NZXT, og det er der en bestemt grund til. NZXT er nemlig kendt for blandt andet at producere vandkølere, strømforsyninger og stilrene kabinetter. Man kan sige, at vi over årene har specialiseret os i, at bygge computere med netop disse komponenter, og derfor ved præcis hvordan de skal sammensættes for at give de lækreste pc'er. Når du får din nye gaming pc hjem fra os, fra denne serie, så ser du hurtigt hvorfor vi er så begejstrede for dette samarbejde. Du finder normalt ikke en gaming pc, som er så stilren og lækker andre steder.

NZXT Kraken vandkøler

Vi benytter udelukkende vandkølere produceret af NZXT, det gør vi fordi deres vandkølere er af absolut højeste kvalitet og samtidig ser enormt godt ud. Deres vandkølere er produceret af ASETEK, som er en velkendt producent af vandkølere, og har eksisteret i mange år. Derudover inkorporeres der et banebrydende design med "infinity" mirror kølehoved på disse vandkølere, som ser ekstremt godt ud. Kombineret med et stilrent kabinet, og nogle sleeved kabler, så har du den fedeste gaming pc som alle dine venner vil misunde.

Højeste kvalitet

NZXT Series byder altså på gaming pc'er af højeste kvalitet og med det fedeste design! Vi benytter altid de bedste komponenter og sammensætter vores computere med de mest optimale sammensætninger. Når vi sammensætter gaming pc'erne er det altid efter konceptet, hvor man får mest værdi for pengene. For at imødese så mange ønsker som muligt, kan man derfra konfigurere pc'en efter egne ønsker. Ønsker du for eksempel at din nye gamer pc har vandkøling? Så har vi flere forskellige slags vandkølere fra NZXT, og deres anerkendte Kraken-serie, så din gaming pc kan performe under selv de varmeste dage, og længste spillesessioner.

Alle vores NZXT Series gamer pc'er er lavet i samarbejde med NZXT, som er kendt for at producere i højeste kvalitet, og med høj performance i mente. Det sikrer dig som kunde, at når du køber et NZXT produkt, så kan du forvente det ypperste! Så tøv endelig ikke med at vælge vores NZXT series når du skal have en ny gaming pc.

En gaming pc med AMD er ideel til dig der vil have en versatil gaming pc, da AMD oftest har flere kerner og tråde til prisen end tilsvarende ved Intel. Så hvis du søger en gaming pc, som også skal bruges til arbejde i form af rendering eller andet, og /eller streamer mens du gamer, så kan du tage et kig på denne gamer pc.

En gaming pc med Intel er ideel til dig, som vil have den absolut højeste ydelse i gaming, da Intel netop er udkommet med deres 12. generations Intel Core processorer får du netop nu hidtil uset ydelse til prisen. Og med den enormt kraftfulde Intel Core i5-12600KF får du vores absolut største anbefaling til den bedste processor til prisen, til din nye gaming pc.

Hos OGaming tror vi desuden på, at du som kunde skal være i højsædet, og vi er her for din skyld. Har du et spørgsmål skal du endelig bare spørge, vi er nørder af hjerte og kan derfor hjælpe med stort set alt der er relateret til din nye gaming pc, eller hvis du søger vejledning til køb af ny gaming pc. Vi bestræber os ydermere på at levere så hurtigt som muligt, og du kan altid finde vores nuværende leveringstid under det pågældende produkt.

Finder du ikke hvad du søger, så kan vi altid skræddersy din drømmepc til dig, du skal blot skrive en mail til os eller ringe ind og så vil vi lave din nye gaming pc til dig, præcis efter dine specifikationer. Vi kan også arbejde med custom vandkøling og endda med hardtubing hvor vi i hånden bukker rørene så de passer. You dream it, we build it, ingen opgave er for stor.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk