Entry Gaming PC Series

Entry Series pc'erne er alle bygget i det flow-optimerede kabinet AERO, fra det danske QWERTZY. Det sikrer komponenterne de optimale kår, så de kan performe maksimalt selv under krævende gaming sessioner.

Beskrivelse

Entry Gaming PC Series

Hvorfor vælge en gaming pc fra Entry Serien?

Hele idéen bag vores Entry Series er, at du som kunde skal have absolut mest for dine penge. Naturligvis uden at gå på kompromis med hverken ydelsen eller kvaliteten. Derudover er en af kendetegnene også, at du får en masse RGB med i prisen på denne serie. Da vi selv har en mangeårig erfaring indenfor branchen, ved vi præcis hvordan en sådan gaming pc skal konfigureres. Derfor har vi også valgt at stifte vores egen gaming udstyrs producent, QWERTZY. Hele idéen bag det kommer til udtryk, i det lækre QWERTZY AERO kabinet, hvor vi har haft fokus på flere parametre, herunder luftgennemstrømning. En gaming pc genererer en masse varme, og det er derfor vitalt at computeren kan komme af med denne varme, derfor er dette kabinet udstyret med 2 stk store 200mm blæsere i fronten, naturligvis med RGB, og en 120mm blæser i bag. Det sikrer den luftgennemstrømning som komponenterne har behov for, for at kunne yde optimalt.

En af fordelene ved at købe hos eksperter som os, er vores mangeårige ekspertise, som betyder at vi kan sammensætte den helt rigtige gaming pc, med de specifikationer, som giver dig som kunde, den absolut bedste pc. Derudover kan vi naturligvis altid vejlede dig, således at du får det helt rigtige produkt. Uanset om det betyder at vi skal vejlede dig til at købe en billigere pc, end du oprindeligt havde kigget på. Vi tror nemlig rigtig meget på, at du som kunde skal være i højsædet. Ydermere får du fordelen af vores mange årige ekspertise, hvis uheldet skulle være ude, da vores kompetente medarbejdere lynhurtigt kan finde fejlen på din computer, hvis der med tiden skulle komme en fejl. Da du samtidig har 3 års garanti, kan du derved føle dig endnu mere sikker. Hos OGaming lægger vi ikke skjul på noget, vi tror på at med ærlighed kommer man længst. Derfor beder vi alle kunder om at give os en anmeldelse på Trustpilot efter købet, gode som dårlige, hvor vi har 5-stjerner med tæt på 1.000 anmeldelser.
Derudover er vi godkendt af E-mærket, således at du kan føle dig endnu mere sikker på dit køb hos os.

Men hvordan ved du så, hvordan du finder den rigtige gaming pc til dit behov?

Vi har computere i alle prisklasser, hvor vores mindste model starter ved 4.799 kroner, nemlig vores New Gamer som er ideel til dig, der gerne vil enten have en kontor pc, eller en lille gaming pc som kan spille de mindre spil såsom Minecraft og Roblox. Derudover er den også ideel, hvis du har en anden gaming pc, som du gerne vil puste nyt liv i. Da denne computer er klar til at blive opgraderet med et dedikeret grafikkort, når som helst. Den er sammensat på præcis samme kår, som alle vores andre systemer.

Vores Solid Gamer går ud på samme princip som New Gamer, men, den kommer med det nye og potente Nvidia GeForce RTX 3050 grafikkort, som giver dig hidtil uset billig indgang til en raytracing oplevelse i spil der understøtter dette. Denne gaming pc vil være ideel til alle spil, også de større spil dog med grafiske begrænsninger.

Alle vores gamer pc’er sammensættes efter tankegangen at du som kunde skal have det absolut bedste, til den absolut bedste pris. Derfor har vi vores eget brand, QWERTZY, som går ud på at gøre gaming udstyr mere prisvenligt, så alle har råd til udstyr på højeste niveau. Det gælder også det nye QWERTZY Aero kabinet, som med sine 2 stk 200mm RGB blæsere i fronten, og 1 stk 120mm RGB blæser i bag, ikke blot giver dig en masse RGB. Men også sikrer at computeren får det optimale airflow, som sikrer at din nye gaming pc spiller optimalt uanset om du spiller i flere timer til sent ud på aftenen. Kabinettet er nemlig også med mesh-front, hvilket sikrer at lufttilstrømningen ikke blokeres. Lufttilstrømning i en gaming pc er nemlig væsentligt, da komponenterne ellers ret nemt kan blive overophedet, hvor konsekvensen er dårligere ydelse, og i sidste instans at komponenten går i stykker før tid.

Hos OGaming kan vi ydermere bygge din nye drømme computer, præcis som du ønsker den. Hvis du ikke finder det udvalg du gerne vil have, kan du altid sende os en mail eller skrive direkte på Facebook, hvor en medarbejder vil hjælpe dig hurtigst muligt. Vi kan lave alle slags gaming pc’er, fra de største monstrummer, til kraftfulde ”Small form factor” gamer pc’er, som kan være helt ned til 7,2L! Derudover kan vi selvfølgelig også lave custom vandkøling med hardtubing, hvor vi håndbukker rørene så du kan få din nye computer nøjagtigt som du ønsker den.

Lige så godt som en byg selv pc

Hos OGaming bygger vi din nye computer, præcis som du selv ville gøre det hvis du valgte selv at bygge. Det betyder at den er nem at opgradere i fremtiden, hvis du savner endnu flere kræfter, da ingen af komponenterne er specifikt sammensat til netop denne maskine. Ved en byg selv pc skal du dog være opmærksom på, at du selv står med garantien hvis noget ikke fungerer. Hos os skal du blot kontakte os, og så kan du sende din gaming pc ind. Det bliver ikke nemmere.

Hvor meget koster en god gaming pc?

Hvad en god gaming pc er, er selvfølgelig en subjektiv holdning. Vi mener, at en god gaming pc er en computer som kan trække alle spil, i højeste grafik i en 1080p opløsning. Til det vil vi sige, at du skal kigge efter en computer med den nyeste Intel Core i5 processor og et GeForce RTX 3050 8GB grafikkort. Tilsammen vil de 2 komponenter kunne trække nærmest alle spil på markedet på nuværende tidspunkt, men hvis man vil fremtidssikre sig lidt, så anbefaler vi at man går et tak op i grafikkort.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk