Entry Gamer

  7799,00
  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Entry Gamer

  Det har sjældent været nemmere at komme i gang med gaming! Med denne gamer pc fra vores Entry Series, har du muligheden for at komme i gang, med at spille alle dine yndlingstitler. Om du er ny inden for gaming, eller ønsker en ny gamer computer, så er Entry Gamer pc det oplagte valg til den prisbevidste, dog uden at gå på kompromis med udseende eller ydelse. Det er ikke altid nemt at finde en ny prisvenlig gamer pc, og det kan være endnu sværere, hvis man ikke kender til gaming computere. Det er her vi hos OGaming vil sikre at du får en prisvenlig gamer pc, hvor alle dele spiller godt sammen, og hvor du får en god gaming pc.


  Denne gamer pc er udstyret med den nyeste generation Intel processor, en Intel Core i5 10400f, som har hele 6 kerner og 12 tråde, og kan ramme en max turbo frekvens på op til 4.4GHz. Sammen med Nvidia Geforce GTX 2060 6GB skaber disse rammerne for den ultimative entry gaming pc. Nvidia Geforce RTX 2060 er opbygget på den revolutionerende og prisbelønnede NVIDIA Turing arkitektur som super-charger din gamer pc. Her får du en endnu bedre oplevelse i både de mest populære titler, men også nyere og moderne titler. 

  Hos OGaming går vi op i, at ikke kun processor og grafikkort spiller godt sammen, men at hele computeren fra start til slut hænger sammen. Derfor har vi udstyret den med hele 16GB ram i dual-channel, som sikrer den mest optimale ydeevne. Ydermere er denne gamer pc udstyret men en lynhurtig 500GB NVME M.2 SSD, så du ikke er den sidste som lander på banen. Med 500GB lagerplads er du samtidig sikret, at din gaming pc har plads til dine yndlingsspil. Alle vores komponenter til denne gaming pc er nøje udvalgt og bliver forenet i et Asus B560M-K Prime bundkort, som sikrer at alle dine komponenter i din nye gaming pc snakker sammen, og giver dig en god gaming oplevelse. 

  Men en gaming pc er ikke fuldendt, indtil det hele er samlet i et kabinet. I din nye gaming pc fra OGaming får du din gaming pc bygget i et Fourze T320, som både leverer masser af RGB med 2x 200mm blæsere i front, samt en 120mm blæser i bag. Med denne gamer pc får du dermed masser af frisk luft i din gaming pc samt en god mængde RGB. 

  • 3 års garanti på alle PC'er
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk