Custom loop

Drømmer du om en gaming pc med custom loop?
Hos OGaming er vi specialister indenfor alt som omhandler computere, hvad enten det er mindre systemer eller store bæster med custom loop. Vi kan lave det hele, så hvis du drømmer om en speciel gamer pc med et skræddersyet vandkølingssystem, så er du kommet til det rette sted.

Hvad er et custom loop?
Et custom loop til en gaming pc, er hvor man bygger et skræddersyet vandkølingssystem. Det kan enten være med "soft tubing" eller "hard tubing", hvor forskellen mellem disse er materialet som er brugt. Man får det pæneste resultat med "hard tubing" omend det kan være sværere at arbejde med, da rørene skal bukkes i hånden.

Custom loop Corsair Gaming PC
Custom loop system
Gamer computer med custom loop vandkøling
gamer pc med vandkøling fra Corsair
Custom vandkøling fra Corsair gamer computer
Custom loop gaming pc


Hvad er fordelen ved at få lavet et skræddersyet vandkølingssystem til sin gaming pc?
Der er et par fordele ved at få lavet et skræddersyet vandkølingssystem, hvoraf den største er ydelsen. Du får ikke bedre køling end et custom loop, selvom AIO (All In One) vandkølingssystemer er kommet langt, så matcher de stadigvæk ikke helt et skræddersyet vandkølingssystem.
Derudover er der udseendet, en gaming pc med custom loop som er bygget rigtigt, er noget af det fedeste og flotteste man kan få.

Vi bruger kun kvalitetskomponenter til custom loops.
Vi har allieret os med de bedste på markedet til skræddersyede vandkølingsløsninger, derfor kan du blandt andet få Corsair og EKWB hos os. Det sikrer dig den bedste ydelse og en lang holdbarhed, udover naturligvis det lækreste design.

Hvad koster et custom loop?
At få et custom loop i sin pc er en omkostelig affære, både i komponenter og i mandetimer. Hvorfor rigtig mange tyer til AIO vandkølingssystemer, men ønsker man noget udover det sædvanlige, og noget ikke særligt mange har, så er et skræddersyet custom loop vejen at gå.

Priser
Et custom loop kan laves fra 8.000 kr inkl. moms, alt inklusive, vel at mærke med hard tubing, og det inkluderer: CPU Blok, GPU blok, radiator, reservoir, pumpe, fittings, rør, væske og mandetimer.*
Større og mere komplekse systemer koster typisk mere, og afhængigt af hvilke komponenter der er tale om, kan prisen også variere. Derfor skal alle custom loop systemer beregnes manuelt, før vi kan give en konkret pris.
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud;
Tlf: 51 200 170
Mail: info@OGaming.dk


* Pris er kun for selve vandkølingssystemet, og ikke for en komplet pc med vandkølingssystem.
Copyright 2021 - www.ogaming.dk