Butik

Butik

Du finder os her:
Hjulmagervej 11a,
7100 Vejle

Åbningstider

Mandag: 8:00 – 16:00
Tirsdag: 8:00 – 16:00
Onsdag: 8:00 – 16:00
Torsdag: 8:00 – 16:00
Fredag: 8:00 – 15:00

Kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig, i valget om den rette gaming computer. Vi ved hvor svært det er at vælge, for hvad betyder alle de forskellige ting?
– Vi ønsker endvidere ikke at sælge dig mere, end du reelt har behov for.

Køb af PC

Kan jeg få min PC med med det samme?
Vi har nogle RTS (Ready To Ship) gaming PC’ere stående, som er klar til afhentning / afsending samme dag, disse er forudkonfigureret, samlet og inklusive styresystem så det er plug’n’play for dig.
Alle andre computere uden RTS i navnet bygges på bestilling, og du kan forvente at den er klar til afhentning indenfor 1-4 hverdage.

Reklamation

Fejler din gaming pc fra os noget? Så kan du roligt komme ind med den, vi anbefaler dog at du lige læser vores side angående reklamationer. Er du i tvivl, så kontakt os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, også selvom det skulle være en software fejl. Vi er her for jer kunder.
Læs mere her:  Reklamationer

Reparation

Har du en computer, som ikke er købt hos os / ikke er dækket af garanti / reklamationsretten?
Vi kan reparere din gamle computer, vi tager et fejlfindingsgebyr på 500,- kr inkl. moms, som du får tilbage hvis du vælger at få den lavet hos os. Selve reparationen tager vi 300,- kr inkl. moms pr. påbegyndte halve time. Men inden vi påbegynder en reparation aftaler vi med dig hvad der skal ske, og aftaler en fast pris så det ikke løber løbsk.
Et eksempel på reparation:
Du kommer ind, og din PC har en fejl. Du betaler 500 kr i fejlfindingsgebyr, og vi finder ud af at reparationen vil koste dig 800 kr alt inklusive. Du skal altså kun betale yderligere 300 kr for reparationen, da de 500 kr trækkes fra, fordi du vælger at få den repareret hos os.