Beast Midi Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Beast Midi Gaming PC

  Beast Midi Gaming PC giver dig en sindsoprivende spilleoplevelse, der er ikke gået på kompromis med noget som helst, og du kan derfor forvente en gaming pc af en anden verden. Uanset hvad du spiller, så vil denne gaming pc kunne trække det på højeste grafik. Hvis du spiller de mindre spil som Counter-Strikke og /eller Fortnite, så vil du med denne gamer pc kunne forvente en meget høj FPS (Billeder pr. sekund.) Kombineret med den anerkendte QWERTZY T280 gaming skærm kan du få en virkelig god spilleoplevelse med denne gaming pc! Denne gaming skærm har en opdateringsfrekvens på hele 280Hz og en responstid på blot 0,4ms! Hvilket er vigtigt hvis du gamer med meget høj FPS, da skærmen også skal kunne nå at vise alle de billeder din nye gaming pc kan generere.

  I hjertet af computeren finder du en 12. generations Intel processor, som giver dig hidtil uset ydelse til pengene, vil du have endnu mere performance, eller ønsker du at streame mens du gamer? Så anbefaler vi, at du opgraderer rammene til 32GB. Den inkluderede processor med hele 10 kerner og 16 tråde, samt opgraderingen på ram til 32GB, kombineret med det enormt kraftfulde NVIDIA grafikkort GeForce RTX 3080 sikrer dig en spilleoplevelse udover det sædvanlige.

  Eller kender du også det, at efter en lang arbejdsdag, så vil du bare hjem og tænde for din nye gaming pc og tage et par spil med vennerne? Uden at skulle tænke på at din gaming pc hakker eller lagger, så er du med denne NZXT Beast Gamer sikret en uovertruffen spilleoplevelse, og med vores 3-årige garanti, skal du kun tænke på at nyde oplevelsen.

  Det hjælper dog ikke noget at have de kraftigste komponenter i verden, hvis man ikke også kan køle dem, og så må det naturligvis også godt se pænt ud. Hos OGaming er vi mestre i at samle gaming pc'er, og vi trækker altid kablerne pænt, så din nye gaming pc nærmest er et stykke kunst, og ikke bare en funktionel gamer pc. Derfor samler vi computeren i det lækre, stilrene og højt ydende gaming kabinet fra NZXT, et NZXT H510 FLOW som med sit gitter-lignende frontpanel sikrer det optimale airflow til dine komponenter, så du kan spille i ro og mag på din nye gaming pc.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk