Beskrivelse

ASUS Gaming PC Series

Byg den lækreste gaming pc i samarbejde med ASUS

Vi er ekstremt begejstrede for vores samarbejde med ASUS, som er en førende producent indenfor gaming industrien, hvor de blandt andet producerer grafikkort og bundkort. ASUS er velkendt for deres høje kvalitet, og særligt deres "ROG"-serie har fået uendeligt meget ros. ROG står for Republic of Gamers, og er special designet direkte til de mest kræsne gamere, som ønsker højeste kvalitet og det lækreste finish, som naturligvis også inkluderer RGB belysning. #GameOn

ASUS ROG STRIX Gaming

Toppen af poppen hos ASUS er deres ROG (Republic Of Gamers linje, hvor de kræser for alle detaljerne. Deres grafikkort i ROG-serien, ASUS ROG STRIX grafikkort, er anerkendte for lave temperaturer, høj performance og et gaming-fikseret udseendet. Hvis du vil have det bedste på alle fronter, så kan du roligt købe ASUS ROG komponenter.

Find din nye gaming pc blandt vores store udvalg

Vi er selv eksperter indenfor gaming verdenen, både på selve spilledelen, men også på komponent og opbygningsdelen. Det sikrer dig som kunde, så du får det helt rigtige produkt, til den helt rigtige pris og selvfølgelig af absolut højeste kvalitet. Da vi er så sikre på vores producenters kvalitet, og på vores egne processer, får du hele 3 års garanti på din samlede gaming pc fra os. Så slipper du for bøvl og andet træls i hele garantiperioden, hvis uheldet er ude får du gratis en returlabel af os, og vi fikser den lynhurtigt.

Finder du ikke lige præcis det du går og søger, så kan du også kontakte os og få et skræddersyet tilbud. Vi har adgang til stort set alle produkter på markedet, og vi kan lave din nye gaming pc præcis som du ønsker.

Ved OGaming gør vi en dyd ud af alle aspekterne af det, at sælge dig en gaming pc. Helt fra sammensætningen hvor vi nøje går komponenterne igennem førend vi sammensætter pc'en, til vores enormt overskuelige hjemmeside hvor vi forsøger at gøre det så simpelt og overskueligt for dig som kunde. Når du lægger ordren, går en medarbejder manuelt din ordre igennem, for at verificere at alt er som det skal være, og hvis der er noget vi klart vil anbefale dig at ændre, således at du får den helt rigtige gaming pc. Dernæst plukkes varerne, og vi har mange kontroller for at sikre at du får det helt rigtige, hvilket stort set helt har elimineret pluk- og produktionsfejl. Vi er stolte over vores enormt lave fejlrate, og vores høje servicenvieau. Så tøv endelig ikke med at købe din nye gaming pc fra os.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk