Valor Gamer

  9999,00
  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Valor Gamer

  Hvis du sidder med et brændende ønske om at få en stærk computer, men uden at den skal larme unødvendigt, så er vores Valor Gamer det helt rigtige valg for dig! Her er fokus ikke udelukkende at give dig så meget ydeevne som muligt, men samtidig lægges der vægt på at computeren skal være så støjsvag som muligt. Dette opnås ved at kombinere de nyeste teknologier fra både Intel og Nvidia hvor deres nyeste generation giver dig en spilleoplevelse som kun var muligt med de dyreste dele fra deres tidligere generationer. Din nye Valor Gamer bliver leveret med Intel's helt nye 12. generation processor i5-12400f som leverer utrolig høj ydelse inden for gaming. Denne helt nye processor fra Intel kommer med hele 6 kerner og 12 tråde, med en boost frekvens på op til 4.4GHz. For at sikre at denne kraftige processor også køles men samtidig er så støjsvag som muligt, bliver den parret med den højtsælgende Be Quiet! Pure Rock 2. 

  Hos OGaming har vi et højt fokus på at alle dele passer godt sammen, og at der ikke bliver gået på kompromis med delene, hvilket gør at din nye gaming pc leveres med hele 16GB RGB ram fra Kingston i dual-channel samt der monteres en utrolig hurtig NVME SSD med 1TB lagerplads, så du har plads til alle dine yndlingsspil. 

  For at sikre en så god spilleoplevelse har vi valgt at parre alle ovenstående dele med Nvidia's helt nye generation af grafikkort. Med et Geforce RTX 3060Ti 8GB får du altså mulighed for at opleve det meget eftertragtede ray tracing fænomen, som giver en spilleoplevelse som aldrig før. Denne generation af grafikkort har flere og kraftigere ray tracing kerner, i forhold til den forrige generation, samtidig med at du med et Geforce RTX 3060ti kan nyde dine spil i høj opløsning uden nødvendigvis at gå på kompromis med FPS. Det er hvad vi kalder en Win-Win situation!

  Selvom din nye gaming pc er kraftig er vores ønske stadig at den skal være så støjsvag som overhovedet muligt, hvilket gør at alle dele bliver forenet i det meget stilrene Be Quiet! Pure Base 600. Her er der ikke gået på kompromis med features som gør din gaming computer endnu mere støjsvag. Udover at der monteres de støjsvage Pure wings faner, så er der lydisolerende materiale på top, side og fronten af kabinettet der er med til at dæmpe lyd og vibrationer. 

  Vi er utrolig stolte af vores Silent Series, og er sikker på at hvis du ønsker en kraftig gaming pc som er så støjsvag som muligt, så er du landet det helt rigtige sted! 

   
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk