Primus Gamer

  8999,00
  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Primus Gamer

  Vores Primus gamer pc er startpunktet på vores populære silent series, som leverer høj ydeevne, i et diskret og lydisolerende kabinet fra Be Quiet! Hvis du ønsker en billig indgang til gaming, og ønsker en støjsvag computer, så er denne gaming pc den helt rette for dig. 

   

  Denne gaming pc bliver leveret med den helt nye 12 generation processor Intel core 12400f, som har hele 6 kerner og 12 tråde, med en boostfrekvens på op til 4.4GHz. Denne processor fra Intels nyeste generation giver dig utrolig meget værdi for pengene, og kan i gaming følge med de helt store processorer fra forrige generationer. For at minimere støjniveauet yderligere i computeren, bliver processoren kølet af den populære Be Quiet! Pure rock 2, som giver høj køleevne samt er støjsvagt takket være den støjsvage blæser. For at sikre at denne gaming computer har den helt rigtige ydeevne, monteres der 2x 8GB HyperX ram i dual-channel, samt installeres en lynhurtig NVME SSD, som har 1TB lagerplads og som leverer en markant højere hastighed en de traditionelle harddiske og SSD'er. 

  Silent Gamer leveres med Nvidias nyeste generation af grafikkort - Nvidia Geforce RTX 3060 12GB, som med sine høj hastighed og nye Ray tracing kerner, kan give dig en spilleoplevelse som kun har været mulige at opnå med de helt dyre grafikkort fra den forrige generation. Alle disse dele gør det muligt at nyde dine yndlingsspil, uden at skulle være bekymret for at din nye gaming pc larmer unødvendigt.  

  Alt dette bliver leveret i Be Quiet! Pure Base 600 som er et støjsvagt og stilrent kabinet med god plads, og uden nogen forstyrrende elementer, så du kan fokusere på dine spil. 


  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk