New Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  New Gaming PC

  Sidder du og har lyst til at komme i gang med at game, men synes det kan være for dyrt og svært at komme i gang? Så har vi hos OGaming gjort det så billigt og nemt som aldrig før! 

  Med vores New Gamer får du en gaming pc, hvor du kan spille spil som f.eks. Minecraft eller Roblox, til en uhørt lav pris. Dette er muligt grundet den nye Intel UHD grafik chip som sidder inde i processoren, og som muliggør at starte på dit spilleeventyr. Vores helt nye New gaming pc er samtidig det helt rigtige valg, hvis du har en gammel computer med et grafikkort, men ønsker at puste nyt liv i dit gaming setup. 

  Med denne computer fra OGaming får du det nyeste som gaming verdenen har at byde på! Du får her den helt nye 12 generation processor fra Intel, som kommer med hele 6 kerner og 12 tråde, og som kan levere en boostfrekvens på op til hele 4.4GHz. Med denne processor har Intel formået at ramme plet når man kigger på blandingen mellem kerner, frekvens og kraft, hvilket også gør at vi hos OGaming er helt vilde med denne processor til Gaming. Intel lovede store ting med deres 12 generation af processor, og vi kan helt klart sige at den lever op til de forventninger der var og mere endnu. Med understøttelse af PCIe 5.0 og en markant forbedring i ydeevnen kontra den forrige generation, får du nu endnu mere for dine penge.

  Hos OGaming er vi alle gamere og vi kender selv vigtigheden i at alle dele skal spille godt sammen. Derfor får du samtidig 16GB Ram fra det velkendte Corsair, som vi sætter i dual-channel, for at sikre den optimale ydeevne. Men vi kender alle følelsen af, at når vi skal starte et spil eller vores computer at det kan tage en evighed, hvilket vi med den hurtige 1TB NVMe M.2 SSD fra Kingston vil gøre en ende på. Disse NVMe SSD'er er op til 48x hurtigere end traditionelle harddiske, hvilket gør disse perfekte til gaming computere, så du er den første som er klar til at vinde over dine venner. 

  Alle disse dele forenes i det helt nye og superlækre QWERTZY AERO kabinet, som kommer med lækkert RGB belysning både i front og bag. De 2 store faner i fronten, samt blæseren i bag er med til at skabe en god luftgennemgang igennem din nye gaming pc, og give et lækkert RGB-finish til dit gaming setup. 

  Hos OGaming er vi helt vilde med denne nye mulighed, da dette er et super godt valg til dig som vil i gang med at game, eller som måske allerede har et grafikkort, men ønsker at opgradere den gamle gaming computer.  
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk