NZXT H1 Entry Gamer

  8399,00
  Læg i kurv
  Beskrivelse

  NZXT H1 Entry Gamer

  Med en NZXT H1 Entry gamer pc får du en kompakt men stærk computer. Med det nye Nvidia GeForce RTX 3050 8GB grafikkort, med raytracing teknologi, kan du spille alle de nyeste spil med god grafik. Grafikkortet er dog ikke alt i sådan en pc, noget andet som er mindst lige så vigtigt, er processoren. I denne gaming pc får du den potente Intel Core i5-12400f med 6 performancecores og 12 tråde, som med lethed kan levere nok data til grafikkortet.

  Det vigtigste ved denne gamer pc, er dog størrelsen. Computeren er bygget i det kompakte og stilrene NZXT H1 kabinet, som standard inkluderer en 140mm vandkøler og 650w strømforsyning med en 80+ GOLD certificering. Med blot 15,6 liters rumfang, får du altså en gaming pc som nemt kan transporteres rundt, og selvom den er så kompakt, så får du stadig en god spilleoplevelse.

  Plejer kompakte gaming pc'er ikke at være dyrere?
  Kompakte gaming pc'er plejer at være meget dyrere end computere med tilsvarende specifikationer, i almindelig størrelse. Men da vi har en meget stor købevolumen, kan vi altså skrabe en del af prisen, og med vores fede samarbejde med NZXT har vi haft mulighed for at lave netop disse maskiner, til denne pris. Du får altså helt enormt meget værdi for dine penge her.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk