NZXT Entry Gamer

  7399,00
  Læg i kurv
  Beskrivelse

  NZXT Entry Gamer

  I vores NZXT Entry Gamer har du en enormt god gamer pc til prisen, til trods for at den kun koster 7.399,- DKK, så får du enormt meget for pengene. Denne gaming pc kan nemt trække alle de gængse spil på markedet med god grafik. Uanset om du spiller de mindre spil som Counter-Strike, Fortnite eller Minecraft eller de større spil som Call of Duty Warzone eller Battlefield 2042, så får du med denne gamer pc en rigtig god oplevelse.

  Computeren kommer udstyret med den nye og kraftfulde 12. generations Intel processor, nemlig en i5-12400F. Kombineret med det stærke entry-level grafikkort fra Nvidia, et GeForce RTX 3050 8GB grafikkort, får du altså en rigtig god spilleoplevelse.

  Vi er ved OGaming selv nørder, og vi ved derfor præcis hvordan en gaming pc skal konfigureres, således at du får den absolut bedste spilleoplevelse til prisen. Derudover har vi eget værksted, hvor vi både producerer og fejlfinder de maskiner vi sælger, som er din sikkerhed hvis uheldet skulle være ude. Som en af de eneste system integratorer i Danmark, tilbyder vi ydermere hele 3-års garanti på det samlede system!

  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk