Midi Viper Gaming PC

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Midi Viper Gaming PC

  Midi Viper Gaming PC giver dig en rigtig god spilleoplevelse, uanset om du spiller større spil som Battlefield 2042, eller mindre spil med høj FPS som for eksempel Counter-Strike eller Fortnite. Med den nye 12. generations Intel processor får du hidtil uset ydelse fra processoren, og du får derved endnu mere værdi når du køber en ny gaming pc, sammen med det stærke NVIDIA grafikkort, GeForce RTX 3070 8GB kan du altså trække alle spil med høj grafik.

  Computeren er samlet i et NZXT H510 FLOW kabinet, som giver det optimale airflow til at få fjernet den varme luft indeni gaming pc'en og erstattet den med ny og køligere luft, det sikrer pc'en optimale forhold til at yde optimalt. NZXT er kendt for at levere kvalitetsprodukter, og denne er ikke en undtagelse.

  Denne gaming pc er sammensat så den giver dig mest mulig værdi for dine penge, vi er selv gamere og har sammensat- og solgt titusindevis af gaming pc'er, og vi ved derfor hvad der bedst fungerer til prisen, uden at gå på kompromis med hverken ydeevne eller andet. Vi har desuden et stort udvalg af opgraderinger, og du kan derfor konfigurere pc'en op præcis som du ønsker, er der noget du ønsker som vi ikke har kan du altid kontakte os pr. mail, eller telefon.

  Vi yder desuden 3 års garanti på alle vores gaming pc'er, som sikrer dig som kunde mod hardwarefejl og øv-oplevelser, vi tror på at du som kunde skal have den absolut bedste service og det afspejler sig i vores flotte Trustpilot score. Vi tror heller ikke på at opsælge, men at du som kunde skal have det helt rigtige når du leder efter ny gaming pc.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk