Beskrivelse

Esport Series

Find den bedste pc til esport lige her.

Hos OGaming er vi eksperter indenfor alt med computere, og særligt indenfor gamer pc'er. Når du køber et nyt system fra os, så er du altså sikret den helt korrekte sammensætning, således at du får en pc som spiller på alle parametre. En gaming pc er nemlig ikke bar en gaming pc, den skal være velafbalanceret, så grafikkort matcher processoren, og det samme gælder ram, SSD og ja, alle andre aspekter af pc'en.

Hvad kendetegner en god gaming pc?

En god, eller kraftfuld gaming pc om man vil, kendetegnes ved et godt grafikkort og en processor som matcher grafikkortets potentiale. Det er vigtigt at der er en sammenhæng her, da processoren skal være kraftig nok til at "fodre" grafikkortet med informationer, og samtidig have kræfter i overskud til at lave de beregninger den skal ifbm. spillet, eller bagvedliggende programmer og styresystemet for den sags skyld. Hvis du har en computer som ikke er velafbalanceret, så vil du opleve at visse komponenter bliver en flaskehals (LÆS: Bottleneck) En god gaming pc skal dog også have en hurtig SSD, og nogle hurtige ram, samt den rigtige køling.

Hvor mange GB ram har jeg brug for i en gaming pc?

Når du kigger ny computer, så skal du huske at tage højde for dit behov. Som tommelfingerregel plejer vi at sige, at 16GB er nok til langt de fleste behov. Men hvis du samtidig ønsker at streame dit spil, så anbefaler vi typisk 32GB ram, da du ellers kan løbe ind i, at din computer simpelthen løber tør.

Hvorfor er det vigtigt med god køling i en gamer pc?

For at pc'en skal yde optimalt, så er det essentielt at den kan køle korrekt. Det gælder både grafikkort, processor og alle andre komponenter, men en specielt undervurderet del af en pc; Kabinettet, er mindst lige så vigtigt. Hvis du ikke har et flow-optimeret kabinet, kan du komme ud for at pc'en ikke korrekt kan komme af med varmen i kabinettet. Hvis den ikke kan det, så er det underordnet hvor god køling du har på processoren og grafikkortet, da pc'en så ikke kan komme af med den varme der genereres alligevel. Derfor er alle vores systemer i flow-optimerede kabinetter da vi som eksperter ved præcis hvad der skal til, for at få en god oplevelse uden temperaturproblemer eller andet.

Byg den fedeste gaming pc i samarbejde med NZXT

Hos OGaming har vi i mange år haft et tæt forhold med NZXT, og det er der en bestemt grund til. NZXT er nemlig kendt for blandt andet at producere vandkølere, strømforsyninger og stilrene kabinetter. Man kan sige, at vi over årene har specialiseret os i, at bygge computere med netop disse komponenter, og derfor ved præcis hvordan de skal sammensættes for at give de lækreste pc'er. Når du får din nye gaming pc hjem fra os, fra denne serie, så ser du hurtigt hvorfor vi er så begejstrede for dette samarbejde. Du finder normalt ikke en gaming pc, som er så stilren og lækker andre steder.

Højeste kvalitet

Esport Series byder altså på gaming pc'er af højeste kvalitet og med det fedeste design! Vi benytter altid de bedste komponenter og sammensætter vores computere med de mest optimale sammensætninger. Når vi sammensætter gaming pc'erne er det altid efter konceptet, hvor man får mest værdi for pengene. For at imødese så mange ønsker som muligt, kan man derfra konfigurere pc'en efter egne ønsker. Ønsker du for eksempel at din nye gamer pc har vandkøling? Så har vi flere forskellige slags vandkølere fra NZXT, og deres anerkendte Kraken-serie, så din gaming pc kan performe under selv de varmeste dage, og længste spillesessioner.

Hvad koster en esports gaming pc?

Kvalitet afspejler sig oftest i prisen, og vores esport series er af absolut højeste kvalitet. Til trods for dette, så har vi en meget stor købeevne, og derved får du den bedst mulige pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så ønsker du det absolut bedste så skal du finde din nye gaming pc lige her.

If you can dream it, we can build it.
Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.ogaming.dk