Centurion Gamer

  7999,00
  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Centurion Gamer

  Centurion Gamer er en solid gamer pc med fokus på støj, så du får her en rigtig fornuftig gaming pc med minimal støj. Med den nye Intel Core i5 processor er du sikret rigeligt med kræfter, og når man sammenkobler det med det stærke entry-level GeForce RTX 3050 8GB grafikkort, så er du sikret en god spilleoplevelse. Til trods for at prisen på denne computer er lav, så får du altså en gaming pc som kan trække alle spil med god grafik i 1080p. Pc'en er ydermere udstyret med 16GB DDr4 ram og 1TB lynhurtig NVMe M.2 SSD så du har rigeligt med lynhurtig lagring.

  Hos OGaming er vi specialister i netop gamer pc'er, og derfor ved vi præcis hvordan en sådan computer skal sammensættes. Denne computer er ikke en undtagelse i vores ekspertise, og den bygges derfor i det lækre Be Quiet! kabinet med støjsvage Be Quiet! blæsere, så du er sikret en støjsvag og kølig pc selv til de lange gaming sessioner.

  Da vi netop er eksperter indenfor gamer pc'er, så bruger vi kun de bedste komponenter af højeste kvalitet. Hovedleverandøren af vores vitale komponenter er derfor ASUS, som er kendt for at producere grafikkort og bundkort til gaming pc'er af absolut højeste kvalitet. Sammen med andre producenter, som også er kendt for højeste kvalitet sikrer at vi kan vide os sikre i det produkt vi leverer til dig, som i sidste ende reflekteres af vores 3-årige garanti. Til slut så sikrer vores ekspertise os i, at vi nemt kan fejlfinde og fikse din computer, hvis uheldet skulle være ude, da vi også har eget værksted.
  Vi er hos OGaming e-mærket som er din sikkerhed når du køber nyt gaming udstyr eller en ny gamer computer
  • Hos OGaming får du 3 års garanti på din nye færdigbyggede gaming pc3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Vi tilbyder rentefri finansiering til køb af både gaming udstyr og gaming pc’erRentefri finansiering
  • Du er sikret hurtig og sikker levering på gamer udstyr og gamer pc’erHurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.ogaming.dk